NOVO POJAČANJE JESENJEG PRVAKA: Balango menja sredinu, ali boje na dresu ostaju iste!

Autor:

Sport

04.01.2024

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvrti novajlija je promovisan.

NOVO POJAČANJE JESENJEG PRVAKA: Balango menja sredinu, ali boje na dresu ostaju iste!

Foto: Facebook.com

Radi se ozbiljno ove zime u redovima jesenjeg prvaka PFL-a Sombor, po dosadašnjim aktivnostima na transfer pijaci, može se videti da je klub ozbiljno shvatio prolećni deo i mogući plasman u viši rang.

Republika

Stigao je sastav Budućnosti pre par godina do baraža za popunu Vojvođanske lige, ali nije uspeo u toj nameri, međutim sada je situacija dosta drugačija. Učinak od 11 trijumfa, tri remija i jednog poraza pozicionirao je klub na lidersku poziciju, sa odličnim šansama da i nakon prolećnog dela prvenstva tu i ostane.

Ove zime opremu Budućnosti zadužili su Srđan Vuković, Marko Nedeljković i Nenad Petrović, a ovih dana je potvrđen i dolazak četvrtog novajlije u redovima jesenjeg prvaka PFL-a.

Saša Balango (23) četvrto je zimsko pojačanje Budućnosti u aktuelnom prelaznom roku. Balango je proteklu kalendarsku godinu proveo u redovima Borca 46 iz Obrovca, i sa svojim sada već bivšim saigračima je nakon jesenjeg dela stigao do plasmana na petu poziciju na tabeli.

Republika

Foto: FK Budućnost Parage

Saša Balango

Nova akvizicija uprave Budućnosti u karijeri nastupala je još i za Stari Grad iz Bačke Palanke, Tvrđavu (Bač) i OFK Bačku, gotovo u svim navedenim klubovima Saša je imao više od jednog mandata, što znači da je reč o rado viđenom fudbaleru u svim sredinama.

U narednom periodu mogu se očekivati novi potezi uprave po pitanju igračkog kadra, isti u dogovoru sa trenerom sklapa se do početka priprema, uz određene korekcije ukoliko bude bilo potrebe.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading