IZGLEDA DA JE SVE DOGOVORENO: Po želji trenera Lalatovića doveden je mladi defanzivac!

Autor:

Sport

10.01.2024

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za dokazivanje!

IZGLEDA DA JE SVE DOGOVORENO: Po želji trenera Lalatovića doveden je mladi defanzivac!

Foto: Starsport

Prelazni rok uskoro i zvanično počinje, pauza je na snazi, ali su timovi u prva dva ranga takmičenja u našoj zemlji već krenuli sa pripremama za nastavak prvenstva.

Republika

Imajući u vidu da superligaški klubovi prvi startuju sa takmičarskim utakmicama, upravo klubovi u najjačem rangu takmičenja u našoj zemlji uveliko sklapaju igračke kadrove za izazove u drugom delu sezone.

Spartak iz Subotice pod trenerskom palicom Nenada Lalatovića popravio je učinak pri kraju jesenjeg dela prvenstva, i trenutno se nalazi na deobi osme pozicije sa 25 osvojenih bodova. Što se tiče pojačanja, stigla je potvrda da će jedan fudbaler Novi Sad zameniti za Suboticu.

Marko Kerkez (23) protekle jeseni nastupao je u Prvoj ligi Srbije u opremi Mladosti GAT, tom prilikom zabeležio je 16 nastupa i sakupio je ukupno 1062 minuta. Bio je učesnik i u kup takmičenju, gde je na dve utakmice upisao 106 minuta. 

Drugi deo sezone ovaj defanzivni fudbaler, koji može odgovoriti i zadacima na poziciji levog beka provešće pod trenerskom palicom Nenada Lalatovića u dresu Spartaka. U dosadašnjoj karijeri Kerkez je u Srbiji nastupao za Rad U19, Kabel, Stanišić, Vojvodinu i Mladost GAT. Van granica naše zemlje branio je boje Gablitza (Austrija) i Gjora iz Mađarske.

Kerkez u opremi Vojvodine nije dobio pravu priliku da se dokaže u Superligi, ali će sada imati "popravni" na najvećoj pozornici u našoj zemlji, rad sa Lalatovićem će sigurno dosta značiti u daljoj karijeru za mladog fudbalera.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading