BOJA DRESA DELIMIČNO OSTAJE ISTA: Dokaz kvalitetnog rada jeste i dolazak igrača iz prestonice!

Autor:

Sport

10.01.2024

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se nešto veliko.

BOJA DRESA DELIMIČNO OSTAJE ISTA: Dokaz kvalitetnog rada jeste i dolazak igrača iz prestonice!

Foto: FK Brodarac

"Zimuje" sastav Voje Gačić na petoj poziciji Druge južnobanatske lige (grupa Zapad), i osnovni cilj za ovu takmičarsku godinu je da se izbori opstanak što pre, kako bi se kasnije uigravao tim za sledeću sezonu.

Republika

Imajući u vidu da je tim Miodraga Gačića ove godine novajlija u ligi, već za sledeću sezonu planira se napad na viši rang takmičenja, i s tim u vezi se već sada formira tim. U dosadašnjem periodu dres Voje Gačić zadužili su Luka Rakonjac, Abdule Selvedin, Uroš Dakić, Nemanja Pejanović i Milan Puškaš.  

Najnovije zimsko pojačanje Voje Gačić je Nemanja Todorović (19) reč je o mladom čuvaru mreže koji ima status "bonusa" što će dosta značiti za seniorski tim, ali će Todorović imati pravo nastupa i u omladinskoj selekciji. Plan čelnih ljudi kluba je da on bude drugi izbor u prvom timu, ali da se kroz rad sa trenerom golmna Krčmarom dodatno usavrši i da bude osnova za budućnost.

Republika

Foto: FK Voja Gačić

Todorović stigao u Pančevo

Todorović je stigao iz beogradskog Brodarca, i povodom njegovog dolaska prvi čovek kluba, Miodrag Gačić je za naš portal poručio:

- Drago mi je da deca iz glavnog grada prepoznaju našu zdravu priču. Želimo da pružimo šansu što više mladim igračima jer smo stvarno mnogo posvećeni i u radu sa mlađim kategorijama. Omladinska i kadetska selekcija takmiči se u Drugoj ligi Vojvodine sa odličnim ekipama iz samog vrha trećeligaških i četvrtoligaških klubova Vojvodine i savršena je za napredak dece.

U predstojećem periodu se svakako može očekivati još novosti po pitanju novajlija u redovima Voje Gačić, uprava ima plan, isti realizuje i za sve će biti potrebno vreme.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading