PREKOPOTREBNO POJAČANJE: Uprava je dovela fudbalera koji će pokriti poziciju gde najviše "škripi"!

Autor:

Sport

10.01.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan izbor.

PREKOPOTREBNO POJAČANJE: Uprava je dovela fudbalera koji će pokriti poziciju gde najviše "škripi"!

Foto: FK AFK Ada

Fudbalski klub AFK Ada zimsku pauzu u okviru PFL-a Subotica provodi tim iznad trenutne zone ispadanja. Ekipa se sa 13 osvojenih bodova nalazi na 14. poziciji, pet više u odnosu na "fenjeraše" na tabeli. 

Republika

Što se tiče igračkog kadra, i novih lica u istom, Darko Miladinov i Željko Popov napustili su redove Delije iz Mokrina i stigli su u Adu. David Šinković bio je treći novajlija, on je nakon dve godine u opremi Čantavira odlučio da je vreme za promenu sredine. Uprava je potvrdila i da će AFK biti jači za dva "stara" igrača, koja su počela opet da treniraju, reč je o Lajku Čanadu i Marku Miljiću

U toku jučerašnjeg dana stigla je potvrda novog zimskog pojačanja u Adi, reč je o defanzivnom fudbaleru Der Akošu (24). Najnovija akvizicija uprave AFK-a stiže iz Udarnika (Višnjevac), gde je nastupao prethodnih šest meseci i sa svojim sada već bivšim saigračima je stigao do plasman na peto mesto u istoj ligi.

Republika

Foto: FK AFK Ada

Der na novoj adresi

Der je tokom omladinskih dana bio član Čantavira punih osam godina, prve ozbiljnije seniorske minute sakupljao je u opremi Bajše od 2019. do 2023. godine, odakle je leta prošle godine otišao u Višnjevac. Protekle jeseni Akoš se našao 11 puta na terenu u dresu Udarnika, od toga je dva puta zabeležio nastupe u kupu, dok je u devet navrata igrao ligaški fudbal.

Njegovim dolaskom štoperska pozicija dobija ozbiljnu konkurenciju, mreža AFK-a se protekle jeseni tresla 45 puta, što je u proseku tri primljena gola po utakmici. Primarni cilj Akoša biće da donese stabilnost ispred golmana, i da saigračima pruži prekopotrebnu podršku.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading