RASTANAK NAKON SAMO ŠEST MESECI: Zogović je slobodan u izboru nove sredine - očekuje se reakcija potencijalnih poslodavaca!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.01.2024

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav je kratko trajala.

RASTANAK NAKON SAMO ŠEST MESECI: Zogović je slobodan u izboru nove sredine - očekuje se reakcija potencijalnih poslodavaca!

Foto: Starsport

Fudbaleri Meševa iz istoimenog mesta u okviru grada Kruševca, prvi deo šampionata u okviru Srpske lige Istok okončali su na deobi druge i treće pozicije sa ekipom pirotskog Radničkog, ali je već sada potpuno jasno da je borba za titulu izgubljena, s obzirom na dominaciju Trayala u aktuelnoj takmičarskoj godini.

 

Zabeležila je ekipa iz Meševa skor od devet pobeda, tri remija i isto toliko poraza, ali će u nastavak takmičenja ući oslabljena za mladog napadača.

Naime, dvadesetdvogodišnji Jovan Zogović, fudbaler koji može da odgovori svim zadacima o ofanzivnom delu ekipe, nakon samo šest meseci provedenih u klubu, napušta Meševo.

Zogović je prethodnog leta stigao u redove ambicioznog kluba iz kruševačkog Napretka, ali će već ove zime potražiti neku novu sredinu.

I pored činjenice da će za mesec dana proslaviti svoj 23. rođendan, iza napadača je već sada bogata karijera tokom koje je nastupao za beogradski Rad i već pominjanog kruševačkog superligaša, a treba napomenuti da j sezonu 2021/22 proveo u redovima slovenačkih domžala.

Foto: Starsport

Jovan Zogović dok je nosio dres beogradskog Rada

 

- Jovan Zogović:

Datum rođenja: 11. februar 2001. godine

Mesto rođenja: Kruševac

Pozicija u timu: napadač/krilni napadač

Igračka karijera: Napredak U-19 (Kruševac), Rad U-19 (Beograd), Rad (Beograd), Domžale (Slovenija), Napredak (Kruševac), Meševo (Meševo)

Reprezentativna karijera: Srbija U-18 (4 ut.)

Kada j reč o ekipi Meševa, oni će u prolećnoj premijri imati najteži mogući zadatak, s obzirom da dočekuju već viđenog šampiona ekipu Trayala. Navedeni susret je zakazan za drugi dan meseca marta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading