POVRATAK U STARO JATO: Mladi napadač se vraća u sredinu koju odlično poznaje - od njega se očekuju golovi kojima će omogučiti ostvarenje klupskih ciljeva!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.01.2024

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ljubav" je kratko trajala.

POVRATAK U STARO JATO: Mladi napadač se vraća u sredinu koju odlično poznaje - od njega se očekuju golovi kojima će omogučiti ostvarenje klupskih ciljeva!

Foto: Starsport

Fudbaleri sremskomitrovačkog Radničkog prvi deo šampionata u okviru Prve lige Srbije okončali su na sedmoj poziciji sa skorom od sedam pobeda, isto toliko remija i šest poraza i u nastavku takmičenja predstoji im borba za plasman u plej-of fazu.

 

Ipak, u odlučujuće prolećne borbe ekipa sa AdmiralBet Arene ulazi oslabljena s obzirom da je ekipu napustio Filip Pađen.

Reč je o dvadesetpetogodišnjem napadaču koji je u Sremskoj Mitrovici proveo prethodnih šest meseci i u navedenom periodu je zabeležio osam nastupa u dresu Sremskomitrovčana, a na terenu je proveo ukupno 305 minuta.

Već je poznato gde će Pađen i nastaviti svoju igračku karijeru, a reč je o učesniku Srpske ligi Vojvodina, ekipi Jedinstva iz Stare Pazove u koju se vraća i čiji je član bio godinu i po dana.

Nakon postizanja dogovora sa staropazovačkim klubom, Filip Pađen je za "Fsvinfo.rs" izjavio:

- Odmorio sam se, ali i trenirao da bih bio spreman za nastavak prvenstva. Bilo je nekoliko ponuda iz Prve lige, ali već sam se dogovorio sa ljudima iz Stare Pazove. Vraćam se u Jedinstvo, gde me dobro poznaju gde sam i ostavio dobar utisak. Ne plašim se rada i izazova.

Foto: FK Borac Šajkaš

Navijači očekuju bolja ostvarenja svojih ljubimaca tokom proleća

 

Priliku za novi debi u dresu Jedinstva, Pađen će imati u prolećnoj premijeri kada će plavo-beli na svom stadionu dočekati Naftagas iz Elemira. Meč je zakazan za drugi dan meseca marta.

Treba podsetiti da su Staropazovčani jesenji deo takmičenja okončali na 14. poziciji sa skorom od četiri pobede, tri remija i osam poraza, tako da ih u nastavku sezone očekuje borba za očuvanje srpskoligaškog statusa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading