BOŽIĆ BATA JE BAŠ BIO IZDAŠAN: Sa njim u timu sve je moguće - gol mašina je parafirala ugovor!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.01.2024

23:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer bomba je odjeknula.

BOŽIĆ BATA JE BAŠ BIO IZDAŠAN: Sa njim u timu sve je moguće - gol mašina je parafirala ugovor!

Foto: FK Mladost Bački Jarak

Fudbaleri Mladosti iz Bačkog Jarka prvi deo sezone u okviru Vojvođanske lige Jug okončali su na dvanaestoj poziciji sa ukupno 19 osvojenih bodova.

 

Nekadašnji član elitnog fudbalskog ranga zabeležio je skor od šest pobeda, jednog remija i osam poraza, a istovremeno su fudbaleri u plavo-beloj sportskoj opremi svega 19 puta pronalazili put lopti do protivničke mreže.

Samim tim, svi u klubu su neefikasnost istakli kao glavni problem i u tom cilju je rukovodstvo reagovalo angažovanjem fantastičnog golgetera.

Novi član ekipa sa stadiona "Livadica" postao je Bratislav Jelić.

Reč je o dvadesetpetogodišnjem napadaču visokom gotovo dva metra koji stiže iz drugoplasirane ekipe severne grupe vojvođanskog fudbala, OFK Vrbasa.

Jelić je tokom prvog dela šampionata bio strelac ukupno 13 pogodaka. U prvenstvu se 11 puta upisivao u lsitu strelaca, a mrežu protivnika je dva puta tresao i u kup takmičenju.

Foto: FK Mladost Bački Jarak

"Đavoli" će imati razloga za zadovoljstvo

 

- Bratislav Jelić:

Datum rođenja: 14. jul 1998. godine

Pozicija u timu: napadač

Igračka karijera: Vojvodina (Bačko Gradište), Bečej 1918 (Bečej), Bačka (Mol), Mladost (Turija), Mladost (Radičević), OFK Vrbas (Vrbas)

Priliku za debi u dresu novog kluba Jelić će imati u prolećnoj premijri kada će Mladost iz Bačkog Jarka gostovati Slobodi iz Donjeg Tovarnika, trenutno drugoplasiranoj u takmičenju.

Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom Mladosti na stadionu "Livadica" rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading