TRIBINE ĆE NA PROLEĆE BITI DOBRO POPUNJENE: Otkrivena velika tajna mladog napadača - ona je glavni uzročnik njegovih sjajnih partija! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.01.2024

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno je jasno da će tribine stadiona na proleće biti dobro popunjene.

TRIBINE ĆE NA PROLEĆE BITI DOBRO POPUNJENE: Otkrivena velika tajna mladog napadača - ona je glavni uzročnik njegovih sjajnih partija! (FOTO GALERIJA)

Foto: Privatna arhiva/Miloš Ergarac

Fudbaleri Radničkog iz Nove Pazove prvi deo šampionata u okviru Vojvođasnke lige Jug okončali su na četvrtoj poziciji sa 14 bodova zaostatka u odnosu na lidera Hajduk iz Divoša, ali se u klubu ne odriču borbe za vrh tabele dok god šansa postoji.

 

Novopazovčani su tokom prethodne jeseni zabeležil iskor od sedam pobeda, dva remija i šest poraza, ali se čini da je veliki problem u ostvarenju boljih rezultata na terenu bila slaba efikasnost. Tokom 15 prvenstvenih mečeva fudbaleri Radničkog su svega 19 puta tresli protivničke mreže, a kako bi u nastavku sezone i na navedenom polju prikazali bolja ostvarenja, klub je već polovinom meseca decembra 2023. godine angažovao Miloša Ergarca, dvadesettrogodišnjeg napadača koji u Noviu Pazovi stiže iz temerinskog TSK-a, a koji je pre navedenog sportskog kolektiva tri godine nosio opremu Sloge iz Temerina.

Međutim, ono što će svakako privući dodatnu pažnju ljubitelja fudbala u Novoj Pazovi, jeste činjenica će ubuduće mečeve radničkog pratiti i prelepa izabranica novog napadača novopazovačkog kluba Dušica Jović.

 

Dušica je inače diplomirani strukovni ekonomista, a svakako će svojim atraktivnim izgledom biti dodatni motiv navijačima novopazovačkog Radničkog da tokom proleća u većem broju prate mečeve svojih ljubimaca.

Da podsetimo, fudbaleri Radničkog iz Nove Pazove u prolećnoj premijeri dočekuju ekipu Donjeg Srema 2015 iz Pećinaca i zasigurno će navedeni duel predstavljati dobru priliku da se navijči upoznaju kako se novim pojačanjem kluba, tako i sa njegovom prelepom izabranicom koja će, nadamo se prisustvovati susretu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
janko

06.01.2024 20:06

Prelepa je Dušica!

zorica

06.01.2024 22:02

Ne razumem, kako uvek beka mlada, lepa i obrazovana devojka završi sa nekim fudbalerom...

Miklos

07.01.2024 09:45

@zorica - Samo nek se deca vole

Dina

06.01.2024 22:02

Prelepa i obrazovana devojka!