VELIKO IZNENAĐENJE TEK SLEDI: Navijači crveno-belih će biti oduševljeni - evo o čemu je reč! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.01.2024

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Period darivanja se ne završava nakon novogodišnjih i božićnih praznika.

VELIKO IZNENAĐENJE TEK SLEDI: Navijači crveno-belih će biti oduševljeni - evo o čemu je reč! (VIDEO)

Foto: FK Jedinstvo Ub

Fudbaleri Jedinstva sa Uba sa nestrpljenjem iščekuju nastavak borbe za bodove u okviru Prve lige Srbije sa jasnim ciljem da u predstojećim mesecima dosegnu istorijsko ostvarenje i omoguće klubu premejerno učešće u najvišem rangu srpskog klupskog fudbala.

 

Ekipa sa stadiona "Dragan Džajić" prvi deo šampionata okončala je sa skorom od osam pobeda, šest remija i isto toliko poraza i u ovom momentu ima dva boda deficita u odnosu na Tekstilac iz Odžaka koji zauzima poziciju koja po okončanju ligaškog dela sezone donosi baraž mečeve za popunu superligaškog karavana.

Da se na Ubu ozbiljno pristupa predstojećim obavezama, govori i podatak da je na mesto šefa stručnog štaba postavljen nekadašnji srpski reprezentativac i dugogodišnji internacionalac u brojnim italijanskim klubovima Ivan Radovanović, a čini se da rezultatski uspon prate i klupske marketinške strukture.

Rukovodstvo crveno-belih uskoro priprema veliko iznenađenje za sve svoje navijače, ali i ljubitelje fudbala uopšte. tim povodom klub se javnosti obratio kratkim saopštenjem putem zvaničnog Instagram naloga:

- Dresovi FK Jedinstvo Ub uskoro u prodaji putem zvaničnog sajta Jedinstva. Pratite naše objave i sajt za vise informacija.

 

 

Potezi koje rukovodstvo ubskog Jedinstva vuče ove zime, jasno pokazuju da klub iz dana u dan raste kada su u pitanju svi segmenti delovanja. Crveno-beli prate najsavremenije sportske tokove na radost armije navijača.

Da podsetimo, kada je reč o nastavku takmičenja, crveno-beli će u prolećnoj premijeri dočekati sremskomitrovački Radnički. Navedeni susret zakazan je za 24. februar 2024. godine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading