IZBOR NIJE BIO TEŽAK: Trenuci o kojima će se dugo pripovedati - gol koji je zaledio Humsku obeležio polusezonu "grafosa"! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.01.2024

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda rezultati nisu bili na željenom nivou, ali se mora istaći da je ekipa sa Senjaka još jednom potvrdila ozbiljnost svog rada.

IZBOR NIJE BIO TEŽAK: Trenuci o kojima će se dugo pripovedati - gol koji je zaledio Humsku obeležio polusezonu "grafosa"! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri RFK Grafičara u prvom delu takmičenja u okviru Prve lige Srbije nisu zabeležili očekivane rezultate, ali i pored navedenog ostvarene su pojedine sjajne partije na zelenom tepihu.

 

Puleni trenera Marka Neđića prethodnu jesen su okončali sa skorom od šet pobeda, isto toliko remija i osam poraza i sa ukupno 24 osvojena boda zauzimaju 11. poziciju na tabeli tako da ih tokom prolećnih borbi očekuje borba za plasman u plej-of fazu.

I pored ne baš najboljih rezultata momci u ljubičastoj sportskoj opremi postigli su neke od sjajnih pogodaka koji se mogu svrstati u grupu onih koji mogu krasiti i mnogobrojne sportske TV špice.

Svakako najznačajniji pogodak ekipa je postigla u osmini finala Kupa Srbije kada je Ognjen Ajdar u 64. minutu susreta utišao Humsku ulici i najavio senzaciju do koje ipak nije došlo s obzirom da su izabranici treenra Igora Duljaja nakon izvođenja jedanaesteraca uspeli da spreče senzaciju.

U sledećem video klipi možete pogledati golove koje su "grafosi" izabrali za najznačajnije u prethodnoj polusezoni.

 

 

Kada je reč o nastavku takmičenja, ekipa RFK Grafičara u odlučujuće prolećne borbe ulazi utakmicom protiv Inđije Toyo Tires, a susret će biti odgiran na terenu sa veštačkom travom stadiona "Rajko Mitić" 24. februara 2024. godine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading