PRAZNICI SU VREME DARIVANJA: Nakon što su obradovali mališane sa srpskog Kosova i Metohije, crveno-beli organizovali novu sjajnu akciju! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.01.2024

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deca će biti oduševljena.

PRAZNICI SU VREME DARIVANJA: Nakon što su obradovali mališane sa srpskog Kosova i Metohije, crveno-beli organizovali novu sjajnu akciju! (VIDEO)

Foto: FK Jedinstvo Ub

Fudbaleri Jedinstva sa Uba prvi deo šampionata u okviru Prve lige Srbije okončali su na šestoj poziciji i tokom predstojećeg proleća predstoji im borba za istorijski plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

Crveno-beli sa stadiona "Dragan Džajić" zabeležili su skor od osam pobeda i po šest remija i poraza, tako da u ovom momentu imaju svega dva boda zaostatka u odnosu na Tektilac iz Odžaka koji zauzima poziciju koja po okončanju ligaškog takmičenja omogućava doigravanje za popunu superligaškog karavana.

Tokom zime rukovodstvo ekipe sa Uba je angažovalo novog trenera. Crveno-bele će sa klupe tokom proleća predvoditi nekadašnji srpski reprezentativac Ivan Radovanović i dok novi strateg priprema plan priprema koji bi trebale da omoguće ostvarenje ciljeva, klub veliku pažnju poklanja najmlađima.

Uoči novogodišnjih praznika ubsko Jedinstvo je pokrenulo akciju pravljenja paketića za decu na srpskom Kosovu i Metohiji, a nakon navedene uspešne akcije, kraju se privodi još jedan sjajan gest crveno-belih kojim će ponovo mališani biti obradovani.

Naime, klub je pripremio božićne paketiće za decu iz Svratišta, a tim povodom su se, uz prigodni video, kratko obratili javnosti:

- Praznici su pravo vreme da pokažemo da mislimo jedni na druge.

 

 

Sjajna akcija kluba sa Uba kojoj bi svi trebali da se priključe.

Da podsetimo, kada je reč o nastavku takmičenja, crveno-beli će u prolećnoj premijeri dočekati sremskomitrovački Radnički. Navedeni susret zakazan je za 24. februar 2024. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading