DOBIO JE POVERENJE ČELNIKA KLUBA: Doskorašnji fudbaler okreće novu stranicu u karijeri - oprobaće se u ulozi sportskog direktora!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.01.2024

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred njim je važna i odgovorna funkcija.

DOBIO JE POVERENJE ČELNIKA KLUBA: Doskorašnji fudbaler okreće novu stranicu u karijeri - oprobaće se u ulozi sportskog direktora!

Foto: Starsport

Fudbaleri obrenovačkog Radničkog prvi deo sezone u okviru Srpske lige Beograd okončali su na visokoj petoj poziciji i u nastavku takmičenja probaće iz drugog plana da stignu i do samog vrha tabele.

 

Popularna "raba" je ostvarila skor od sedam pobeda, četiri remija i isto toliko poraza i u odlučujuće prolećne borbe ulazi sa devet bodova deficita u odnosu na vodeći dvojac Zemun i Zvezdaru, ali zaostatak svakako nije nenadoknadiv.

U sklopu priprema za nastavak takmičarske godine klub je odlučio da angažuje novog sportskog direktora, a u pitanju je mladi tridesetčetvorogodišnji Milan Vignjvić.

Nova spona između rukovodstva i igračkog kadra poseduje zavidno igračko iskustvo, a tokom karijere ja nastupao i u superligaškoj konkurenciji.

 

- Milan Vignjević:

Datum rođenja: 30. mart 1989. godine

Mesto rođenja: Zagreb

Igračka karijera: Partizan (Beograd), BSK Borča (Borča), Napredak (Kruševac), Metalac (Gornji Milanovac), Naksar Lajons (Malta), Radnik Bijeljina (Bosna i Hercegovina), Dinamo (Vranje), Radnički (Obrenovac)

Povodom angažovanja novog sportskog direktora, predsednik Obrenovčana Marko Babić je za "sportski žurnal" izjavio:

- Vignjević je završio karijeru, mlad je i mesto mu je u klubu. Biće sportski direktor, verujemo da ima snage, volje i znanja, a Radničkom je bio potreban takav profil, pa je na njemu da se radom nametne.

Kada j reč o nastavku takmičenja, u prolećnoj premijeri ekipu obrenovačkog Radničkog očekuje verovatno i ključni meč, s obzirom da će gostovari na Bulbulderu ekipi Zvezdare. Navedeni duel je planiran za drugi dan meseca marta 2024. godine.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading