JESENJI ŠAMPION JAČA DEFANZIVNU LINIJU: Ništa se ne prepušta slučaju - titula je davno zacrtani cilj!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.01.2024

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pijačanje za viši rang je stiglo.

JESENJI ŠAMPION JAČA DEFANZIVNU LINIJU: Ništa se ne prepušta slučaju - titula je davno zacrtani cilj!

Foto: FK Hajduk Divoš

Fudbaleri Hajduka iz Divoša jesenji deo šampionata u okviru Vojođanske lige Jug okončali su na liderskoj poziciji sa bodom više u odnosu na Slobodu iz Donjeg Tovarnika i dva od drugog konkurenta za šampionski pehar, ekipu Jedinstva iz Rumenke.

 

Tokom 15 prvenstvenih mečeva Hajduk je zabeležio 11 pobeda i četiri remija, ali ono što raduje sve u Divošu, jeste činjnica da je ekipa svega pet puta vadila loptu iz mreže,a interesantno je napomenuti da je jedino ekipa novosadske Slavije uspela dva puta u toku 90 minuta fudbala da matira čuvara mreže Hajduka.

I pored navedenog klub je odlučio da pojača bedem pred golom, a novi fudbaler sportskog kolektiva iz Divoša postao je Aleksandar Zolnajić.

Reč je o dvadesetšestogodišnjm fudbaleru koji koji može da odgovori zadacima na poziciji centralnog i levog beka, a koji u Divoš stiže iz srpskoligaša iz Adorjana, ekipe Tise.

Foto: FK Hajduk Divoš

U Divošu je sve spremno za viši rang takmičenja

 

- Aleksandar Zolnajić:

Datum rođenja: 9. avgust 1997. godine

Mesto rođenja: Subotica

Pozicija u timu: centralni / levi bek

Igračka karijera: Spartak U-19 (Subotica), Bačka 1901 (Subotica), Feniks 1995 (Stara Pazova), Kolubara (Lazarevac), Šumadija (Aranđelovac), Takovo (Gornji Milanovac), Tisa (Adorjan)

Zolnajić je treće pojačanje Hajduka u zimskom prelaznom roku. Pre njega plavo-belu opremu već su zadužili iskusni Lazar Veselinović, kao i doskorašnji kapiten Jedinstva iz Rumenke Bojan Jelić.

Kao i navedeni dvojac, Aleksandar Zolnajić će priliku za debi u dresu novog kluba imati u prolećnoj premijeri kada će Hajduk gostovati Indeksu u Novom Sadu. Navedeni susret je zakazan za treći dan meseca marta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading