SARADNJA JE DOGOVORENA: Bivši prvoligaški fudbaler, doskorašnji kapiten Jedinstva iz Rumenke ima novi klub!

Autor:

Sport

22.12.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljno pojačanje u borbi za plasman u viši rang.

SARADNJA JE DOGOVORENA: Bivši prvoligaški fudbaler, doskorašnji kapiten Jedinstva iz Rumenke ima novi klub!

Foto: Shutterstock

Sanjaju se u Divošu veliki snovi, ekipa se već par godina nalazi u samom vrhu Vojvođanske lige Jug, a u aktuelnom prvenstvu je stigla i do najboljeg plasmana u dosadašnjem periodu.

Republika

Hajduk iz Divoša zimsku pauzu provodi na liderskoj poziciji sa 37 osvojenih bodova, jedan više u odnosu na prvog pratioca, Slobodu iz Donjeg Tovarnika. Učinak od 11 trijumfa i četiri remija bio je doovljan za titulu jesenjeg prvaka, ali velika borba tek predstoji za pehar. Prva tri tima na tabeli nalaze se u samo tri boda zaostatka, i upravo će se između njih odlučiti ko će direktno u viši rang, a ko će to pokušati da ostvari preko baraža.

Prelazni rok uprava je otvorila dovođenjem Lazara Veselinovića, iskusnog napadača koji je pored nastupa u najjačem rangu takmičenja u našoj zemlji, jedan deo karijere proveo i u Belorusiji, Južnoj Koreji i Mađarskoj. 

Danas je obelodanjen još jedan dolazak redovima jesenjeg šampiona iz Divoša, Bojan Jelić (28) nakon epizode u Rumenci, zadužuje opremu Hajduka. Jelić je dres Jedistva zadužio početkom kalenadrske 2021. godine, i u prethodnom periodu je predvodio tim na terenu sa kapitenskom trakom oko ruke.

Republika

Foto: FK Jedinstvo Rumenka

Nekada protivnik, sada u njihovom dresu

Pre Rumenke Bojan je bio član Cementa iz Beočina, ČSK Pivare i Budućnosti iz Gložana, dok je u mlađim kategorijama branio boje novosadske Vojvodine. Jelić je sa timom iz Čelareva nastupao u okviru Prve lige Srbije, kada je uspeo da zabeleži 21 nastup u prvenstvu. 

Druga akvizicija uprave odgovara zadacima na sredini terena, ali mu nije strano ni igranje na poziciji levog spoljnjeg, kao i zadnjeg veznog. Sigurno je da će dolazak Jelića dodatno ojačati redove jesenjeg šampiona, jer je reč o iskusnom i veoma kvalitetnom fudbaleru.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading