KRIZA JE JASNO VIDLJIVA: U redovima Makrešana se nadaju dosta boljem proleću - Kljajić predvodi listu strelaca!

Autor:

Sport

22.12.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlogodišnji rezultati su podigli lestvicu očekivanja..

KRIZA JE JASNO VIDLJIVA: U redovima Makrešana se nadaju dosta boljem proleću - Kljajić predvodi listu strelaca!

Foto: www.profimedia.rs

Ekipa Makrešana prošle sezone odigrala je verovatno najbolje prvenstvo u poslednjih par godina, barem po rezultatima na kraju, kada je ostvaren plasman na četvrto mesto na tabeli. 

Republika

Situacija u aktuelnom prvenstvu nije sjajna, ekipa se sa samo šest osvojenih bodova nalazi tik iznad zone ispadanja, prvi tim ispod ima samo jedan bod manje. Jako loš start prvenstva zabeležio jeeeeee Makrešana, nakon sedam gola bodovni saldo je bio samo na koti jedan, kasnije su zabeležena i tri trijumfa što je doneklo poboljšalo situaciju.

Mrežu rivala na 14 jesenjih mečeva igrači su uspeli da zatresu u 20 navrata, što je na tabeli cele lige drugi najslabiji napad u prvenstvu, dok je njihov golman savladan 37 puta. Listu strelaca predvodi Miloš Kljajić sa tri pogotka, po dva su postigli Aleksandar Kričak, Nemanja Lazić, Stefan Milosavljević, Strahinja Ristić i Milan Stanojević. Loptu u mrežu rivala u jednoj situaciji smestili su Ognjen Đorđević, Miloš Milojević, Nikola Savić i Uroš Savić.

Republika

Foto: FK Makrešane

Lista strelaca

Lider liste strelaca, Kljajić je opremu Makrešana zadužio početkom februara 2021. godine, ovaj trideset petogodišnji fudbaler nastupao je još i za Slogu iz Ćićevca i Donji Kopaonik iz Rabojne. Prve fudbalske korake Miloš je napravio upravo u Makrešanu, u tadašnjem sastavu Mladosti.

Cilj kluba za drugi deo prvenstva će svakako biti da se opstane u ligi i da se izbegne selidba u Drugu gradsku ligu Kruševca, uprava će pokušati da tokom zimskog prelaznog roka ojača igrački kadar, kako bi stigli do boljih rezultata.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading