VELIKI INFRASTRUKTURNI RADOVI SU U TOKU: Dok igrači odmaraju, klub uveliko priprema uslove za viši takmičarski rang! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.12.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zimska pauza se koristi kako bi se obavili važni radovi.

VELIKI INFRASTRUKTURNI RADOVI SU U TOKU: Dok igrači odmaraju, klub uveliko priprema uslove za viši takmičarski rang! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Planinac Ležimir

Fudbaleri Planinca iz Ležimira iza sebe imaju sjajnu jesenju polusezonu.

 

Ekipa je u okviru Gradske fudbalske lige Sremska Mitrovica u deset prvenstvenih mečeva ostvarila osam pobeda i dva poraza i sa ukupno 24 osovjena boda deli prve dve pozicije na tabeli sa sremskomitrovačkim Sremom koji je poneo epiten šampiona prvog dela takmičenja usled boljeg gol količnika.

Potpuno je jasno da će dve navedene ekipe do okončanja ovosezonskog takmičenja voditi veliku borbu za šampiosnki pehar i plasman u viši rang takmičenja, Međuopštinsku ligu Srem-Istok, a kako bi se start nastavka šampionata dočekao što spremnije, na stadionu su započeti veliki radovi.

Radi se na prepokrivanju krova službenih prostorija i svlačionica, a istovremeno će tokom zimske pauze biti renovirana kupatila u svlačionicama kako bi fudbaleri imali što bolje uslove u nastavku takmičenja, a svi se nadaju i u višem rangu od jeseni 2024. godine.

 

Da podsetimo, premijerni susret u nastavku sezone ekipa Planinca iz Ležimira će odigrati Velikim Radincima protiv Borca. prvi ovosezonski duel pripao je ekipi Planinca rezultatom 4:1, a svakako svi ljubitelji fudbala u Sremskom Mitrovici i okolini sa nestrpljenjem išekuju 20. prvenstveno kolo kada će najverovatnije biti i rešeno pitanje šampiona.

Naime, u Ležimiru će u navedenoj takmičarskoj rundi gostovati Srem u derbiju celokupne sezone.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading