PONOĆNE "BOMBE" U PANČEVU: Dvojac iz Sakula pružio je ruku Miodragu Gačiću!

Autor:

Sport

22.12.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već su stigli do broja od pet novajlija.

PONOĆNE "BOMBE" U PANČEVU: Dvojac iz Sakula pružio je ruku Miodragu Gačiću!

Foto: Shutterstock

Potvrdili su iz Voje Gačić za naš portal da je cilj u predstojećem periodu da se sklopi tim koji će sledeće takmičarske godine napasti viši rang, i s tim u vezi se vuku određeni potezi na transfer pijaci.

Republika

Prelazni rok otvoren je povratkom Luke Rakonjca i Abdule Selvedina, zatim je prvi "pravi" novajlija bio Uroš Dakić, dok je sinoć uprava promovisala još dva pojačanja. 

Agilna uprava Voje Gačić angažovala je stamenog odbrambenog igrača, Nemanju Pejanovića (21). Reč je o mladom i talentovanom fudbaleru koji je prošao školu BSK-a iz Broče, dok je prošle sezone, kao i tokom nedavno završene jeseni bio standardni igrač Borca iz Sakula. Pejanović je bio interesantan mnogim klubovima nakon prvog dela sezone, bilo je tu i dosta jačih finansijskih ponuda, ali je on ipak odlučio da se pridruži izabranicima trenera Miodraga Gačića.

Nedugo nakon promocije Pejanovića stigla je potvrda i petog novajlije, Milan Puškaš (22), jedan od najboljih igrača OFK Stenlija, obavezao se na saradnju u narednom periodu. Puškaš je nastupao sa Unireju iz Uzdina sa kojom je ušao u Primeru, nakon toga je sa velikim uspehom branio boje tima iz Sakula, odakle stiže u Voju Gačić. Fudbaler koji "pleše" u veznom redu biće veliko pojačanje za nastavak sezone, ali i za napad na pehar sledeće takmičarske godine.

Što se tiče odlazaka iz trenutno petoplasiranog tima u ligi, za sada je potvrđeno da je dosadašnji kapiten, Slavoljub Dukovski odlučio da karijeru nastavi u redovima Vojvodine iz Crepaje. 

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading