UPRAVA NASTAVLJA SA PLANOM: Cilj Voje Gačić jeste da se sklopi stabilan tim koji će napasti viši rang sledeće sezone!

Autor:

Sport

19.12.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treći novajlija je stigao.

UPRAVA NASTAVLJA SA PLANOM: Cilj Voje Gačić jeste da se sklopi stabilan tim koji će napasti viši rang sledeće sezone!

Foto: FK Voja Gačić

Dobro je poznato svima u okolini južnog Banata da se u redovima Voje Gačić na svim nivoima radi jako ozbiljno, klub se odnedavno (treća sezona) takmiči i u seniroskom fudbalu.

Republika

Prvi tim Voje Gačić zimsku pauzu u okviru Druge južnobanatske lige (grupa Istok) provodi na sredini tabele, sa 19 osvojenih bodova. Solidan učinak tokom jesenjeg dela ostvarili su fudbaleri izabranika Miodraga Gačića, a u nastavku prvenstva se očekuju još bolji rezultati.

Povodom prolećnih ostvarenja, uprava redno radi na jačanju igračkog kadra i do sada smo imali prilike da vidimo dva nova lica u ekipi. Luka Rakonjac i Abdula Selvedin zadužili su dres plavo-bordo boje. 

Treće pojačanje Voje Gačić je Uroš Dakić (31), fudbaler koji je proteklih šest meseci branio boje ekipe Prvi Srpski Ustanak iz Orašca. Dakić je školovan igrač koji će dodatno poboljšati izgled poslednje linije odbrane, dobro je upoznat sa ligom, jer je već nastupao u Proleteru iz Mramorka. 

Kroz karijeru Dakić je bio član Šećeranac Ade, Lug-a 2020, Boke Seniors, Dunavca i Rekreativa, pored gore pomenutog Proletera i Prvog Srpskog Ustanka, može se zaključiti da već ima solidno iskustvo, i puno će značiti njegov dolazak u tim. Predrag Jovanov, član uprave Voje Gačić je povodom novog pojačanja poručio za naš portal:

- Radimo maksimalno ozbiljno u stvaranju dobre ekipe, dogovor je trajao pet minuta, jer je prepoznao našu zdravu i pravu fudbalsku priču. U pregovorima smo sa još par igrača jer želimo ozbiljan igrački kadar i da isti uigramo za sledeću sezonu, ali da prvo tokom proleća pružimo što bolje partije. 

Pred upravom Voje Gačić je dosta posla, pre svega cilj je da se sklopi stabilan tim, i da se isti spremni za napad na viši rang sledeće godine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading