DOGOVOREN JE NASTAVAK SARADNJE: Unosne ponude za transfer će morati da sačekaju neki drugi prelazni rok!

Autor:

Sport

22.12.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Vlajić je odigrao ključnu ulogu.

DOGOVOREN JE NASTAVAK SARADNJE: Unosne ponude za transfer će morati da sačekaju neki drugi prelazni rok!

Foto: FK Pobeda Golobok

U Goloboku se uglavnom igrao okružni rang, prošle sezone ekipa je bila u nekom trenutku u kombinaciji za silazak u niži rang, ali je boljim rezultatima u finišu prvenstva izbegla taj scenario. 

Republika

Trenutno se sastav Pobede sa učinkom od četiri trijumfa, dva remija i devet poraza nalazi na desetoj poziciji Podunavske okružne lige. Ekipa je stigla do bodovnog salda na koti 14, što je za sada dovoljno za jedan bod ispred tima koji je prvi ispod crte u zoni ispadanja. Uprava sa trenerom Nemanjom Vlajićem priprema predstojeći prelazni rok, a uveliko se radi i na pregovorima sa igračima po pitanju nastavka saradnje.

U toku jučerašnjeg dana iz kluba nam je stigla potvrda o nastavku saradnje sa proverenim štoperom, Markom Filipovićem (28). Reč je o fudbaleru koji se početkom 2022. godine vratio u Golobok, protekle jeseni pružio je odlične partije, privukao je pažnju klubova iz lige, a bilo je i unosnih ponuda za transfer, međutim sve to "pada u vodu".

Šef stručnog štaba, Vlajić je nakon pregovora uspeo da dogovori nastavak saradnje sa Filipovićem, što će biti veliki plus za prolećne mečeve. U Goloboku se radi pažljivo na igračkom kadru, rad sa omladinskim selekcijama je jako bitan u redovima Pobede, ali isto tako mladim fudbalerima treba određeni mentor, što iskusni štoper svakako jeste.

Cilj ekipe za drugi deo sezone jeste da se održi u sigurnoj zoni, prednost je svakako što će konkurente za opstanak dočekati pred svojim navijačima. Najavljena su pojačanja, ali se čeka zvanično otvaranje zimske pijace kako bi se papirologija završila, nakon čega nas očekuje i promocija.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading