VELIKI PROJEKAT ZAHTEVA OZBILJNA POJAČANJA: Mirković je dogovorio trećeg novajliju, opet iz zonskog ranga takmičenja!

Autor:

Sport

22.12.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Partizana vredno radi na jačanju igračkog kadra.

VELIKI PROJEKAT ZAHTEVA OZBILJNA POJAČANJA: Mirković je dogovorio trećeg novajliju, opet iz zonskog ranga takmičenja!

Foto: FK Polet Nikinci

Radi se ozbiljno u Glogovcu, u razgovoru za naš portal sportski direktor Partizana, Miloš Mirković izjavio je da se klub sprema za napad na viši rang, i da će i prelazni rok biti jako uzbudljiv.

Republika

Prelazni rok je otvoren povratkom krilnog napadača, Stefana Todorovića koji će od proleća po drugi put u karijeri nositi dres Partizana, reč je o iskusnom napadaču koji golove isporučuje kao na traci. Zatim je opremu tima iz Glogovca zadužio i iskusni golman Marko Ostojić, koji je stigao iz redova jesenjeg prvaka zonskog ranga, Morave iz Ćuprije. 

Sinoć je na zvaničnom profilu kluba potvrđen i treći novajlija za aktuelni prelazni rok. Boban Mladenović (30) nakon šest meseci provedenih u redovima Mladosti iz Jovca i takmičenja u okviru Zone Zapad odlučio se za promenu sredine.

Republika

Foto: FK Partizan Glogovac

Boban Mladenović

Mladenović pokriva poziciju štopera, defanzivna linija Partizana je ove jeseni kapitulirala 24 puta, što je dovoljno za trećem mesto na listi najboljih odbrana u ligi. Dolaskom defanzivna iz dva ranga jačeg takmičenja taj broj bi trebao biti dosta manji tokom prolećnih utakmica. Boban je gotovo kroz svoju čitavu karijeru igrao u zonskom rangu, nastupao je pored Jovca i za Moravu iz Ćuprije i Jedinstvo iz Mijatovca.

Nakon golmana i izrazitog napadača, uprava je dovela i iskusnog štopera, što pokazuje da su čelni ljudi Partizana odlučili da ojačaju sve linije tima. Mirković je trenutno u potrazi za fudbalerom sredine terena, koji će biti veza odbrane i napada, i kod koga će lopta biti na sigurnom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading