POTPUNA ČISTKA IGRAČKOG KADRA: Nakon ne baš uspešne polusezone klub se odlučio na radikalan rez - na njih trojicu trener više ne računa!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.01.2024

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji superligaš je odlučio da zimsku pauzu iskoristi kako bi renovirao igrački kadar.

POTPUNA ČISTKA IGRAČKOG KADRA: Nakon ne baš uspešne polusezone klub se odlučio na radikalan rez - na njih trojicu trener više ne računa!

Foto: Starsport

Luka Cucin dok je nosio dres novosadske Vojvodine

Fudbaleri lazarevačke Kolubare jesenji deo šampionata u okviru Prve lige Srbije okončali su na desetoj poziciji u nastavku šampionata pokušaće da se domognu plej-ofa faze, a samim tim i uključe u borbu za jednu od pozicija koja može obezbediti plasman u srpsku superligašku konkurenciju.

 

Zeleno-crni su prvi deo takmičarsko godine okončali sa skorom od šest pobeda i po sedam remija i poraza i u ovom momentu nalaze se na dva boda zaostatka u odnosu na šabačku Mačvu koja se nalazi u plej-of zoni.

Zimsku pauzu rukovodstvo kluba koristi i kako bi osvežilo igrački kadar, a kako se saznaje doneta je odluka da se trojici fudbalera zahvali na saradnji.

Svakako ne malo iznenađenje je prekid saradnje sa nekadašnjim fudbalerom beogradskog Partizana Lukom Cucinom koji je prethodnog leta stigao u Lazarevac iz RFK Novog Sada 1921, a koji je tokom jeseni zabeležio 16 nastupa u zeleno-crnoj sportskoj opremi.

 

Pored njega dres Kolubare više neć nositi ni dvadesetogodišnji Luka Vulin koji je proveo svega 19 minuta na terenu u prvom delu takmičenja, kao ni Brazilac bogatog internacionalnog iskustva Leandro Pinto Klimako koji je u Lazarevac takođe stigao prethodnog leta sa novosadske Detelinare i koji je zabeležio 14 nastupa tokom prvog dela takmičeanja.

Nakon odlaska trojice fudbalera očekuje se da će klub uskoro obavestiti javnost i o pojačanjima koja će obezbediti ostvarenje unapred zacrtanih klupskih ciljeva.

Da podsetimo, u premijernom prolećnom suretu ekipa Kolubare gostuje "kraj Studenjaka" novobeogradskom Radničkom. Meč je na programu 24. februara 2024. godine.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading