CRVENO-BELI KATANAĆO: Iskustvo sticano deceniju i po u Seriji A, primeniće na Ubu - novi trener stigao na stadion "Dragan Džajić"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.12.2023

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom se potvrdilo da "gde ima dima, ima i vatre".

CRVENO-BELI KATANAĆO: Iskustvo sticano deceniju i po u Seriji A, primeniće na Ubu - novi trener stigao na stadion "Dragan Džajić"!

Foto: Starsport

Ivan Radovanović

Fudbaleri Jedinstva sa Uba prvi deo sezone u okviru Prve lige Srbije okončali su na šestoj poziciji sa ukupno 30 osvojenih bodova.

 

Crveno-beli sa stadiona "Dragan Džajić" ostvarili su skor od osam pobeda i po šest remija i poraza, a ono što je obeležilo sezonu na Ubu svakako je trenerska vrteška, kao i opšti utisak klupskog rukovodstva da ostvareno na terenu nije bilo zadovoljavajuće.

Posebno treba napomenuti da je ekipa jesenji deo takmičenja okončala bez šefa stručnog štaba, a ulogu igrača/trenera poneo je najiskuniji u ekipi, nekadašnji reprezentativac Srbije Ivan Radovanović, koji je prethodnog leta stigao na Ub nakon što je okončao saradnju sa ekipom Salernitane.

Već tada se pojavila mogućnost da upravo Radovanović, iako bez ikakvog trenerskog iskustva, sedne na klupu crveno-belih, a to se danas zvanično i dogodilo.

Ivan Radovanović je i zvanično imenovan za šefa stručnog štaba ubskog Jedisntva.

Foto: FK Jedinstvo Ub

Počinje jedna velika trenerska karijera - Ivan Radovanović

 

- Ivan Radovanović:

Datum rođenja: 29. avgust 1988. godine

Mesto rođenja: Kosovska Mitrovica

Pozicija u timu: defanzivni vezni

Igračka karijera: Partizan (U-19 (Beograd), Partizan (Beograd), Smederevo (Smederevo), Atalanta (Italija), Piza (Italija), Bolonja (Italij), Novara (Italija), Kjevo Verona (Italija), Đenova (Italija), Salernitana (Italija), Jedinstvo (Ub)

Iskusni tridesetpetogodišnji fudbaler će pokušati na Ubu da prenese svo svoje znanje i iskustvo sticano tokom deceniju i po duge karijere na "ćizmi", a priliku za zvanični debi u novoj ulozi imaće 24. februara naredne godine kada će Jedinstvo dočekati sremskomitrovački Radnički.

Treba napomenuti da je Radovanović tokom prethodne jeseni u okviru prvoligaškog karavana zabeležio svih 20 nastupa u crveno-belom dresu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading