PRESTONICA DOBIJA NOVU SPORTSKU LEPOTICU: Obećanje Aleksandra Šapića - na mestu dosadašnjeg stadiona, gradiće se moderan objekat!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.01.2024

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

San generacija igrača i navijača, postaće realnost.

PRESTONICA DOBIJA NOVU SPORTSKU LEPOTICU: Obećanje Aleksandra Šapića - na mestu dosadašnjeg stadiona, gradiće se moderan objekat!

Foto: pink

Fudbalski klub Radnički iz Obrenovca već gotovo dve decenije se takmiči u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana, a svi kojima je popularna "raba" na srcu, nadaju se da bi ekipa u godinama pred nama mogla ponovo da dosegne svoje istorijske momente sa početka XXI veka kada su u sezonama 2002/03 i 2003/04 bili deo elitnog ranga.

 

Tokom prethodne jeseni klub je ostvario skor od sedam pobeda, četiri remija i isto toliko poraza i sa ukupno 25 osvojenih bodova trenutno se nalazi na petoj poziciji sa realnom mogućnošću da se u nastavku takmičarske godine uključe i u borbu za sam vrh tabele i plasman u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

Popularna "raba" će za tri godine proslaviti veliki jubilej, vek psotojanja, a prema informacijama iz samog kluba, navedeno će se dogoditi na novom, modernomsportskom objektu.

Kako je u razgovoru za "Sportski žurnal" izjavio predsednik obrenovačkog superligaša Marko Babić, na osnovu obećanja Aleksandra Šapića, klub će u narednom periodu dobiti novi stadion:

- Aleksandar Šapić je obišao radove na izgradnji atletske dvorane, a nedaleko od našeg stadiona biće izgrađena i tri terena gde će vežbati mlađe kategorije, što je velika stvar i potreba. Obelodanio je i da ćemo dobiti stadion i da će biti gotov za godinu dana. Nama ostaje obaveza da Radnički igra dobro i postiže uspešne rezultate, a do stotog rođendana kluba, trebalo bi da zaokružimo lepu  sportsku priču

Foto: FK Radnički Obrenovac

Stogodišnjicu kluba "raba" će proslaviti na novom, modernom sportskom objektu

 

Da podsetimo, današnji stadion u Obrenovcu izgrađen je 2001. godine. Ima kapacitet od 5.750 mesta, a tokom 2017. godine obavljeni su radovi na sanaciji i uređenju terena i tribina.

Kada je reč o nastavku takmičenja trebe istaći da će Radnički u prolećnoj premijeri gostovati na Bulbulderu ekipi Zvezdare. Navedeni susret je planiran za drugi dan meseca marta, a prvu takmičarsku utakmicu na svom terenu Obrenovčani će odigrati sedam dana kasnije kada će dočekati ekipu Torlaka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading