DOŠLO JE VREME ZA POVRATAK: Poziv koji se ne odbija - NAPADAČ se vratio kući!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.01.2024

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledi važan iskorak u karijeri.

DOŠLO JE VREME ZA POVRATAK: Poziv koji se ne odbija - NAPADAČ se vratio kući!

Foto: Starsport

Leta 2023. godine stigao je u redove srpskog predstavnika na ovosezonskoj međunarodnoj sceni, ali je odmah prosleđen na kaljenje, a nakon samo šest meseci došlo je vreme da se ponovo vrati u klub sa kojim ima potpisan profesionalni ugovor.

 

Fudbaleri sremskomitrovačkog Radničkog jesenji deo sezone okončali su na (ne)zadovoljavajućoj sedmoj poziciji prvoligaškog karavana, a u nastavak sezone ulaze sa prilično izmenjenim igračkim kadrom.

Jedan od onih koji tokom predstojećeg proleća neće biti deo ekipe sa AdmiralBet Arene, jeste napadač Lazar Mićić.

Reč je o mladom dvadesetogodišnjem krilnom napadaču koji se nakon šestomesečne pozajmice u redovima sremskomitrovačkog kluba vraća u TSC iz Bačke Topole u koji j stigao leta 2023. godine iz Loznice.

Tokom prethodne jeseni u dresu Radničkog odigrao je 16 mečeva. Na terenu je ukupno proveo 870 minuta i nije uspeo da se upiše u listu strelaca, a treba naglasiti da je samo u pet mečeva na terenu proveo svih 90 minuta.

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Lazar Mićić #28 u zagrljaju svojih saigrača

 

- Lazar Mićić:

Datum rođenja: 17. februar 2003. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: krilni napadač

Igračka karijera: Partizan U-15 (Beograd), Partizan U-17 (Beograd), Partizan U-19 (Beograd), OFK Žarkovo (Beograd), Loznica (Loznica), TSC (Bačka Topola), Radnički (Sremska Mitrovica)

Reprezentativna karijera: Srbija-mlađe kategorije (11 ut. / 3 gol.)

Treba napomenuti da je Mićić jedanaesti fudbaler koji je ove zime napustio AdmiralBet Arenu. Pre njega iz Sremske Mitrovice su otišli Đorđe Ivković, Mihailo Dragićević, Vladimir Milicanović, Milan Srbijanac, Nikola Tripković, Filip Pađen, Luka Gluščević, Vido Marković i Peter Maker, dok je Iliji Miodragoviću takođe istekla pozajmica i on se vratio u redove subotičkog Spartaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading