PLAN JE UTANAČEN: Bazični deo priprema ekipa će obaviti na Kipru - o pojačanjima će naknadno biti reči!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.01.2024

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Rajsko otrvo" će biti zimska baza popularnim "grafosima".

PLAN JE UTANAČEN: Bazični deo priprema ekipa će obaviti na Kipru - o pojačanjima će naknadno biti reči!

Foto: RFK Grafičar

Ekipa RFK Grafičara iza sebe ima turbulentnu sezonu u okviru Prve lige Srbije, a tek pred sam kraj takmičarske 2023. godine, momci u ljubičastoj sportskoj opremi uspeli su da pobegnu iz zone ispadanja i najave pohod ka plej-of fazi drugog stepena srpskog klupskog fudbala. 

 

Pored ne baš najboljih prvenstvenih ostvarenja, ekipa trenera Marka Neđića je bila na pragu velke senzacije u kup takmičenju. "Grafosi" su u okviru osmine finala tek nakon izvođenje jedanaesteraca eliminisani od Partizana na stadionu u Humskoj i svakako će navedena partija biti dobra zvezda vodilja šta i kako RFK Grafičar treba da nastupa tokom predstojećeg proleća.

Kako bi odlulujuće borbe dočekali što spremniji, utvrđen je i plan zimskih priprema. Marko Neđić će svoje izabranike povesti na Kipar gde će se zadržati od 5. do 17. februara i gde će ekipa raditi na sticanju snage za predstojeće prvenstvene borbe, ali će i kroz kontrolne mečeve raditi na uigravanju svih linija tima.

Raspored pripremnih mečeva za sada nije poznat.

Istovremeno, u fokusu klupskog rukovodstva nalazi se i zimski prelazni rok. Za sada nije obelodanjeno ime niti jednog pojačanja, ali prema nezvaničnim informacijama "ljubičasti" će, barem tokom priprema biti oslabljeni za dvojicu važnih fudbalera.

Foto: FK Crvena zvezda

Radiće pod pudnim okom trenera Vladana Milojevića

 

Naime, prema nezvaničnim informacijama levi bek Viktor Radojević i supertalentovani ofanzivni vezni fudbaler Andrija Maksimović će biti priključeni prvom timu Crvene zvezde i pripreme će obaviti pod dirigentskom palicom trenera Vladana Milojevića.

Da podsetimo, kada je reč o nastavku takmičenja, u prolećnoj premijeri 24. februara RFK Grafičar dočekuje ekipu Inđije Toyo Tires.

 

 


BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading