VEST KOJA JE OBRADOVALA MNOGE: Mijić se vratio treninzima i spreman je da pomogne ekipi na proleće - tu je i Čanad!

Autor:

Sport

28.12.2023

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojačanja iz sopstvenih redova.

VEST KOJA JE OBRADOVALA MNOGE: Mijić se vratio treninzima i spreman je da pomogne ekipi na proleće - tu je i Čanad!

Foto: FK Polet Nikinci

Situacija u Adi nakon jesenjeg dela prvenstva nije sjajna, ekipa se nalazi tik iznad zone ispadanja, i na proleće će se tražiti preko potrebni bodovi da se što pre osigura opstanak u ligi. 

Republika

Prelazni rok u redovima AFK-a otvoren je dolaskom Darka Miladinova i Željka Popova iz Mokrina, dok je Čantavira stigao mladi i veoma perspektivni David Šinković. Uprava kluba je nakon pojačanja potvrdila i ponovo aktiviranje dva fudbalera.

Marko Mijić (28) zadužio je dres AFK-a na početku sezone, ali je zbog zdravstvenih problema odigrao samo dva ligaška meča, nakon čega je otišao na pauzu. Miljić se sada vratio treninzima, i na proleće će opet biti na raspolaganju treneru, on je za naš portal povodom povratka fudbalu rekao:

- Vraćam se sa još većim entuzijazmom, motivacijom i naravno željom da dam sve od sebe. Zahvalan sam svima koji su me proteklih par meseci pauze podržali i bodrili, vraćam se još jači i spremniji za nove pobede. 

Pored Mijića igrački kadar Ade biće jači na proleće i za Lajka Čanada (23), reć je o fudbaleru koji je na početku sezone stigao iz Srbobrana, ali se poslednji put na terenu u jesenjem delu prvenstva našao u petom kolu, nakon čega nije bio u sastavu. 

Uprava kluba zacrtala je cilj, opstanak u ligi na proleće ne bi trebao da se dovodi u pitanje. Igrački kadar se polako sklapa, i po najava se očekuje "transfer bomba" ovog vikenda.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading