NOVOGODIŠNJI MARATON SE NASTAVLJA: Proverena kombinacija sa Zelenog polja!

Autor:

Sport

28.12.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan potez uprave.

NOVOGODIŠNJI MARATON SE NASTAVLJA: Proverena kombinacija sa Zelenog polja!

Foto: FK Zadrugar Lazarevo

Mršić na promociji

U Lazarevu se poslednji put Područna liga igrala pre osam godina, i izgleda da je došlo vreme da se to promeni nakon ove sezone.

Republika

Zadrugar zimsku pauzu provodi na liderskoj poziciji, učinak od 12 trijumfa i samo jednog remija bio je dovoljan za titulu jesenjeg prvaka, i četiri boda prednosti u odnosu na prve pratioce. Jedini "kiks" zabeležen je pomalo iznenađujuće na gostovanju Lehelu (0:0), ali to nije sklonilo ekipu sa pravog puta.

Čelni ljudi kluba uveliko rade na jačanju igračkog kadra, u dosadašnjem periodu promovisan je jedan novajlija. Jovan "Drogba" Lukić zadužio je opremu Zadrugara, i predstavljaće veliko pojačanje za prolećni deo prvenstva, imajući u vidu klubove za koje je nastupao u dosadašnjoj karijeri. 

Republika

Foto: FK Zadrugar Lazarevo

Jesenji prvaci

U toku jučerašnjeg dana potvrđen je dolazak drugog pojačanje, saradnja za naredni period dogovorena je sa Mihajlom Mršićem (21). I pored "slabe" krštenice, Mršić je u karijeri već branio boje OFK Gradnulice, Tise (Taraš), Omladinca FAM, Borca iz Zrenjanina i Crvene zvezde iz Vojvode Stepe, odakle i stiže u Lazarevo.

Mršić je protekle jeseni u Crvenoj zvezdi bio četiri puta u kombinaciji za utakmicu, sva četiri puta je bio u startnoj postavi, sakupio je 310 minuta i za to vreme je dva puta upisao svoje ime na listu strelaca. Njegov sada već bivši tim u višem rangu, zimsku pauzu provodi na osmoj poziciji na tabeli.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading