JAKO BITAN NASTAVAK SARADNJE: Vujašinu će na proleće biti dostupan i jako bitan član igračkog kadra!

Autor:

Sport

27.12.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stavio se na raspolaganje i nakon zime.

JAKO BITAN NASTAVAK SARADNJE: Vujašinu će na proleće biti dostupan i jako bitan član igračkog kadra!

Foto: FK Sremac Vojka

Tim iz Vojke igra svoju treću vezanu sezonu u okviru Sremske lige, pre toga je sastav Sremca vezao četiri godine u okviru Vojvođanske lige Jug, ali sada je daleko od iste.

Republika

Zimsku pauzu ekipa provodi na 11. poziciji sa 16 osvojenih bodova, gužva u donjem delu tabele je velika i na proleće sastav Sremca očekuje borba za prekopotrebne bodove kako bi se osiguralo igranje istog ranga i sledeće takmičarske godine.

Početkom meseca decembra iz kluba je stigla informacija da je došlo do rastanka sa dosadašnjim trenerom, Nikolom Popovim, i ubrzo nakon toga je stigla i potvrda saradnje sa novim šefom stručnog štaba. Milan Vujašin predvodiće Sremac na proleće, i primarni cilj će biti da se izbori opstanak u ligi. 

Republika

Foto: FK Sremac Vojka

Ekipa barem za sada ostaje na okupu

Povodom igračkog kadra i predstojećeg transfer perioda u dosadašnjem periodu nij bilo novosti iz kluba, ali je potvrđeno da će jedan fudbaler ostati u njihovim redovima i na proleće.

Nikola Pavković (25) ostaje ove zime u Sremcu, i pored interesovanja drugih klubova. Reč je o fudbaleru koji je od februara 2021. godine u timu iz Vojke u aktuelnom mandatu, dok je ukupno sakupio osam godina u njihovom dresu. Pavković je još u karijeri branio i boje PSK Putinca, Napretka (Popinci) i Radničkog iz Nove Pazove, gde je i ponikao.

U narednim danima očekuje se da trener Vujašin zajedno sa upravom kluba odredi pozicije u timu koje će biti primarne za jačanje u zimskom prelaznom roku.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading