POVRATAK NA VELIKU SCENU: Iskusni fudbaler će biti važan šraf u ekipi - zacrtani ciljevi sada su na dohvat ruke!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.01.2024

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon šest meseci provedenih na prvoligaškim terenima, vraća se na mapu elitnog ranga takmičenja.

POVRATAK NA VELIKU SCENU: Iskusni fudbaler će biti važan šraf u ekipi - zacrtani ciljevi sada su na dohvat ruke!

Foto: Starsport

Fudbaleri lazarevačke Kolubare jesenji deo šampionata u okviru Prve lige Srbije okončali su na desetoj poziciji sa skorom od šest pobeda, sedam remija i isto toliko poraza i u nastavku takmičenja očekuje ih borba za plasman u plej-of.

 

Međutim, zeleno-crni će tokom proleća biti oslabljeni za iskusnog defanzivca koji je nakon samo šest meseci boravka u Lazarevcu, rešio da se vrati na superligašku scenu.

Dvadesetdevetogodišnji Stefan Marjanović u nastavku takmičenja nosiće opremu ivanjičkog Javor-Matisa i svi u gradu koji se nalazi u podnožju obranaka Golije, nadaju se da će pomoći ekipi u ostvarenju zacrtanih ciljeva, opstanku u Superligi Srbije.

Tokom prvog dela šampionata Marjanović je u dresu Kolubare odigrao 15 mečeva. Na terenu je proveo ukupno 1.302 minuta, a na samo dva susreta nije bio na terenu od prvog do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Foto: Starsport

Povratak na superligaške terene - Stefan Marjanović

 

- Stefan Marjanović:

Datum rođenja: 25. jul 1994. godine

Mesto rođenja: Lazarevac

Pozicija u timu: centralni bek

Igračka karijera: Kolubara U-19 (Lazarevac), Turbina (Vreoci), Šumadija (Aranđelovac), Kolubara (Lazarevac), Smederevo 1924 (Smederevo), RFK Grafičar (Beograd), Podgorica (Crna Gora), Radnički (Niš)

Pred zeleno-crnima je sada važan zadatak da tokom zimskog prelaznog roka pronađu adekvatnu zamenu. Kolubara odlučujuće prolećne borbe započinje 24. februara kda će gostovati na stadionu "kraj Studenjaka" ekipi novobeogradskog Radničkog.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading