UZDANICA CRVENO-BELIH NA "TEATRU SNOVA": Pripreme za istorijsku polusezonu su već u toku!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.01.2024

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pripreme stiže potpuno spreman.

UZDANICA CRVENO-BELIH NA "TEATRU SNOVA": Pripreme za istorijsku polusezonu su već u toku!

Foto: Starsport

Fudbaleri leskovačke GFK Dubočice jesenji deo šampionata u okviru Prve lige Srbije okončali su na deobi druge i treće pozicije sa ekipom Inđije Toyo Tires i svakako će u nastavku sezone voditi veliku borbu za direktan plasman u srpsku klupsku fudbalsku elitu.

 

Ekipa crveno-belih je i dalje na zimskom odmoru, ali pojedini igrači su već započeli sa treninzima kako bi zimske pripreme dočekali što spremniji.

Jedan od onih koji su prve dane Nove godine iskoristili da startuju sa trenažnim procesom,jeste vezni fudbaler GFK Dubočice.Đorđe Belić.

Fudbaler koji je tokom prethodne polusezone nastupio na svih 20 prvenstvenih mečeva i koji je na terenu proveo ukupno 1.505 minuta, najviše od svih fudbalera, viđen je na popularnom "Teatru snova", stadionu OFK Zeke Buljubaše iz Ravnja, a li na žalost po pristalice popularnog "zeke", Belić neće u narednoj polusezoni pomoći klubu iz Ravnja da se izbori za šampiosnki pehar u okviru Međuopštinske lige Srem-Zapad, što bi im donelo i plasman u Sremsku ligu.

Foto: OFK Zeka Buljubaša

Đorđe Belić na "Teatru snova"

 

- Đorđe Belić:

Datum rođenja: 18. decembar 1997. godine

Mesto rođenja: Sremska Mitrovica

Pozicija u timu: vezni fudbaler

Igračka karijera: Mačva U-19 (Šabac), Mačva (Šabac), Drina (Ljubovija), Loznica (Loznica), GFK Dubočica (Leskovac)

Učinak u sezoni 2023/24: 20 utakmica / 2 gola

Kada je reč o nastavku takmičenja u okviru prvoligaškog karavana, leskovački fudbaleri u premijernom susretu na Gradskom stadionu "Dubočica" dočekuju Tekstilac iz Odžaka, ekipu koja predstavlja jedno od najprijatnijih iznenađenja drugog stepena srpskog klupskog fudbala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading