"MOMCI, HVALA I SREĆNO U NASTAVKU KARIJERE": Trojica fudbalera napustila "srpsku Atinu" - u odlučujuće borbe klub će ući sa potpuno izmenjenim igračkim kadrom!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.01.2024

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neophodan je potpuni restart...

"MOMCI, HVALA I SREĆNO U NASTAVKU KARIJERE": Trojica fudbalera napustila "srpsku Atinu" - u odlučujuće borbe klub će ući sa potpuno izmenjenim igračkim kadrom!

Foto: RFK Novi Sad 1921

Ekipa RFK Novi Sad 1921 prvi deo sezone u okviru Prve lige Srbije okončala je na poslednjoj 16. poziciji sa svega 13 osvojenih bodova.

 

Popularni "kanarinci" su zabeležili skor od tri pobede, četiri remija i 13 poraza i potpuno je jasno da ih tokom predstojećeg proleća očekuje grčevita borba za opstanak u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala.

Navedena ostvarenja svakako nisu zadovoljila nikoga u "srpskoj Atini" i čini se da klub tokom zimske pauze pristupa potpunoj rekonstrukciji igračkog kadra. U tom cilju rukovodstvo kluba sa Detelinare je obavestilo javnost da trojica fudbalera neće nositi žuto-plavu opremu tokom predstojećeg proleća.

- Mihailo Ilić, David Hrubik, i Nikola Rađen nisu više članovi RFK Novi Sad 1921. Momci hvala i želimo vam sreću u nastavku karijere - istakli su "kanarinci" na svojoj zvaničnoj Instagram stranici.

Foto: RFK Novi Sad 1921

Trojica fudbalera napustila Novi Sad

 

Mihailo Ilić je tokom jeseni zabeležio devet nastupa u dresu RFK Novog Sada 1921, a na terenu je proveo ukupno 563 minuta.

David Hrubik se svega tri puta našao na terenu. Ukupno je odigrao 186 minuta, a u premijernom ovosezonskom susretu protiv Jedinstva na Ubu zaradio je dva žuta, tj. crveni karton.

Nikola Rađen je odigrao 11 mečeva tokom svih navedenih susrtea bio je po 90 minuta na terenu. Na gostovanju na Novom Beogradu u okviru 17. prvenstvenog kola, 17. novembra 2023. godine bio je i strelac jedinog pogotka svoje ekipe u meču koji je novobeogradski Radnički dobio rezultatom 3:1.

Da podsetimo, kada je reč o nastavku takmičarske sezone, "kanarinci" će borbu za osptanak započeti na "svom terenu" protiv aktuelnog lidera OFK Beograda.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading