KNEŽEVIĆ OPET U PLAVO-BELOM: Relacija Mladost -TSK je Aleksi dobro poznata!

Autor:

Sport

10.01.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlično pojačanje za nastavak prvenstva.

KNEŽEVIĆ OPET U PLAVO-BELOM: Relacija Mladost -TSK je Aleksi dobro poznata!

Foto: Shutterstock

Radi se ove zime u Bačkom Jarku ozbiljno, bivši redovni učesnik srpskoligaškog karavana takmiči se već par sezona u okviru Vojvođanske lige Jug.

Republika

Zimsku pauzu Mladost provodi na 12. poziciji sa 19 osvojenih bodova, petoplasirani tim udaljen je samo tri boda, što znači da je liga dosta izjedančena, barem po pitanju sredine tabele. 

Što se tiče dosadašnjih aktivnosti po pitanju zimskog prelaznog roka, opremu tima iz Bačkog Jarka zadužili su David Hrubik, Nikola Zeljković i Bratislav Jelić. U toku jučerašnjeg dana stigla je potvrda četvrtog pojačanja u redovima Mladosti.

Aleksa Knežević (22) nakon godinu i po dana provedenih u redovima TSK-a vraća se u Bački Jarak, odakle je upravo i otišao u Temerin. Protekle jeseni njegov sad već bivši klub zabeležio je isti bodovni saldo kao i budući (19), te su zajedno delili 11. poziciju na tabeli.

Republika

Foto: FK Mladost Bački Jarak

Knežević u novom-starom klubu

U dosadašnjoj karijeri Knežević je u par navrata bio član TSK-a i Mladosti, dok je pored ova dva kluba određen deo dosadašnjeg "šutiranja lopte" proveo i u bojama Borca iz Novog Sada. Pored nastupa u seniorskoj selekciji, Aleksa sa velikim uspehom trenira mlađe kategorije tima iz Bačkog Jarka.

Poslednji takmičarski meč Aleksa je odigrao na zatvaranju prošle sezone, protekle jeseni nije bio u kombinaciji za tim TSK-a. Njegovim dolaskom se svi raduju u Bačkom Jarku, pored igračkih kvaliteta, Knežević je rado viđen među svim simpatizerima plavo-bele porodice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading