OBEĆANO-ISPUNJENO: U redovima Mladosti stigao novi novajlija!

Autor:

Sport

16.12.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava kluba cilja gornji deo tabele na proleće.

OBEĆANO-ISPUNJENO: U redovima Mladosti stigao novi novajlija!

Foto: FK Polet Nikinci

Plasman na tabeli u Bačkom Jarku ne raduje nikoga, ekipa Mladosti se nalazi bliže zoni ispadanja, nego sredini tabele, i iz tog razloga uprava užurbano radi na jačanju igračkog kadra za prolećni deo prvenstva.

Republika

Prve informacije koje su stigle iz kluba po pitanju igračkog kadra bile su odlaski Željka Jokića i Ilije Erdeljana, koji nakon jedne polusezone napuštaju redove Mladosti. Čelni ljudi tima iz Bačkog Jarka su nakon toga dogovorili i prvog novajliju, reč je o internacionalcu, Davidu Hrubiku, koji je u prethodnom periodu bio član tima RFK Novi Sad 1921

Najnovija akvizicija uprave za prolećni deo prvenstva je Nikola Zeljković (22), koji se nakon šest meseci provedenih u Donjem Sremu 2016 iz Pećinaca vraća među svoje Jaračane. Zeljković pokriva više pozicija na sredini terena, i u gotovo svim sredinama u kojima je bio, je rado viđen fudbaler među trenerima baš zbog svoje raznovrsnosti.

Republika

Foto: FK Mladost Bački Jarak

Drugi "potpis" u Bačkom Jarku

Nikola je prve ozbiljnije fudbalske korake napravio u mlađim kategorijama Vojvodine, kasnije je kroz omladinske pogone Inđije i TSC-a stigao do seniorskog tima Jedinstva iz Stare Pazove, karijera ga je dalje vodila u OFK Stari Grad, Beočin i Radnički iz Šida. 

Dolaskom novog igrača za sredinu terena sigurno je da će se kvalitet ekipe dodatno ojačati, dobar i kvalitetan fudbaler na toj poziciji dosta znači kako odbrani, tako i napadu, a Zeljković po svemu do sada prikazanom u karijeri je baš taj tip. Uprava će nastaviti sa jačanjem igračkog kadra kako bi isti dovela do nivoa da se bori za gornji deo tabele na proleće.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading