ODLUKA UPRAVE JE BILA JEDNOSTAVNA: Problem se nije mogao rešiti - igrači su dobili "čiste papire"!

Autor:

Sport

10.01.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klupska odluka je konačna.

ODLUKA UPRAVE JE BILA JEDNOSTAVNA: Problem se nije mogao rešiti - igrači su dobili "čiste papire"!

Foto: FK Budućnost Srpska Crnja

Prošlogodišnji osvajač PFL-a Zrenjanina nakon dve godine vratio se u zonski rang takmičenja, gde se klub uglavnom i takmičio.

Republika

Sastav iz Srpske Crnje zimsku pauzu u okviru Vojvođanske lige Istok provodi na desetoj poziciji sa 19 osvojenih bodova. Učinak fudbalera Budućnosti na 15 ligaških mečeva je 5-4-6, trenutno je to dovoljno za sigurno mesto, ali se na proleće očekuju znatno bolji rezultati, kako bi se pitanje opstanka rešilo što pre.

Što se tiče igračkog kadra, do jučerašnjeg dana nije bilo informacija iz kluba, ali je sinoć stigla potvrda tri odlaska. Vladimir Stričević, Aleksandar Leđanac i Aleksandar Klaić razdužili su opremu Budućnosti i slobodni su u izbori sredine.

Trio sada već bivših fudbalera kluba iz Srpske Crnje odlučio se za "čiste papire" pre svega zbog velike udaljenosti i konstatnog putavanja iz Novog Sada. Uprava je odlučila da izađe u susret igračima, i oni su sada na "tržištu", i čekaju pravu ponudu za nastavak saradnje.

Republika

Foto: FK Budućnost Srpska Crnja

Prelazni rok je otvoren odlascima

Što se tiče protekle jeseni i nastupa gore pomenutih, Stričević je bio redovan u veznom redu i sakupio je oko 1200 minuta, Leđenac je proveo upola manje (550), dok je Klaić uglavnom imao ulogu rezerviste i u tim situacijama je zabeležio 250 minuta. 

Tim iz Srpske Crnje sada već uveliko radi na pronalsku adekvatnih zamena za fudbalere koji su otišli iz sastava. Može se desiti da bude i novih odlazaka, ali će se sigurno raditi na dolascima, bitno je da kostur ekipe ostane na okupu, i da se izbori opstanak u što kraćem roku tokom prolećnog dela.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading