"BOŽIĆ BATA" U HAJDUKU: Uprava je ispoštovala "dogovor", doveden je mlad igrač, i opet je isti stigao iz višeg ranga!

Autor:

Sport

09.01.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Peti novajlija.

"BOŽIĆ BATA" U HAJDUKU: Uprava je ispoštovala "dogovor", doveden je mlad igrač, i opet je isti stigao iz višeg ranga!

Foto: FK Hajduk Beška

Vratio se tim iz Beške u zonski rang takmičenja, i u aktuelnom prvenstvu sa statusom novajlije igra odlično.

Republika

Sastav Hajduka zimsku pauzu provodi na petoj poziciji sa bodovnim saldom na koti 22. Učinak od sedam trijumfa, isto toliko poraza, uz jedan remi bio je dovoljan za plasman u gornji deo tabele, međutim, situacija u ligi je takva da je mala bodovna razlika između velikog broja klubova.

Uprava vredno radi na jačanju igračkog kadra za prolećne izazove, već su opremu Hajduka zadužila četiri fudbalera, a danas je stigla potvrda i petog novajlije. Jovan Milošević (19) pružio je ruku čelnim ljudima kluba iz Beške, i predstavljaće veliko pojačanje za prolećne izazove.

Republika

Foto: FK Hajduk Beška

Peti novajlija

Iz kluba su povodom dolaska Miloševića poručili:

- Vredno smo radili u prelaznom roku, držali smo se dogovora od leta, svako pojačanje koje dovedemo mora biti minimum iz ranga više, i to moraju biti dobri ljudi pre svega, a kasnije i sportisti. Od prvog novajlije do sada već petog ispoštovali smo ovaj dogovor, i ovaj put smo birali mladost, radi se o igraču koji će po našem mišljenju biti najbolji bonus u ligi pored našeg Jovana Jokića koji već tu krunu nosi. 

Milošević je ponikao u Proleteru iz Novog Sada, kasnije je prošao omladinsku školu Brodarca, gde je proveo prethodne tri godine, i gde je stigao do seniorskog tima. Sada je vreme za novi izazov u karijeri, stiže u "komšiluk" sa ciljem da se nametne treneru i da se ustali u startnoj postavi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading