NADMAŠENA SU OČEKIVANJA MNOGIH: Njegovim dolaskom tek se očekuje berićetni deo sezone!

Autor:

Sport

09.01.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlično pojačanje!

NADMAŠENA SU OČEKIVANJA MNOGIH: Njegovim dolaskom tek se očekuje berićetni deo sezone!

Foto: FK Jedinstvo Zavlaka

Vratio se tim iz Zavlake nakon sedam godina u okružni rang fudbala, i u istom se za sada odlično pokazao. 

Republika

Sastav Jedinstva zimsku pauzu u okviru Mačvanske okružne lige provodi na četvrtoj poziciji sa 26 osvojenih bodova. Učinak od sedam trijumfa, pet remija i tri poraza bio je dovoljan za trenutni zaostatak za liderom od osam bodova. 

Trenutnim plasmanom svi mogu biti zadovoljni u redovima Jedinstva, imajući u vidu da je reč o novajliji u ligi, i da su ostali timovi sa ovim statusom u donjem delu tabele, gde ih očekuje borba za opstanak u okružnom rangu. Što se tiče igračkog kadra, uprava se sve do danas nije oglašavala povodom pojačanja, ali je sada odjeknula prava "transfer bomba" u Zavlaci.

Na zvaničnom profilu kluba objavljena je poruka sledeće sadržine:

- "Božić Bata" - Nova godina kuca na vratima, čaše gore svi, čaše gore svi... stihovi su pesme benda Nervozni poštar iz Sarajeva, i uvertira su za još jedan sjajan posao našeg sportskog sekretara. Dame i gospodo, novi igrač našeg kluba i prvo pojačanje ove zime je Slaviša Gligorić - Poštar, dobro poznato lice svim ljubiteljima fudbala na ovim prostorima. Dobro došao majstore! 

 

 

Slaviša Gligorić (33) nakon godinu i po dana provedenih u redovima Vidojevice iz Lešnice, stiže u dres Jedinstva. Reč je o veoma iskusnom fudbaleru koji je u dosadašnjoj karijeri branio boje velikog broja klubova. Nastupao je za Lipolist, Podrinje (Lozničko Polje), Mladost (Donji Dobrić), Sinđelić (Lipolist), Antimon, Borac iz Novog Sada, Radnički Klupci..

Prvo zimsko pojačanje Jedinstva može pokriti više pozicija na terenu, reč je pre svega o igraču koji je jako dobro fizički pripremljen, Gligorić je personalni trener i samim tim mora svojim "korisnicima" biti dobar primer.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading