PRVA ZIMSKA POJAČANJA: Uprava Mladosti potvrdila je dolazak braće Tešić!

Autor:

Sport

09.01.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo u Brezjaku.

PRVA ZIMSKA POJAČANJA: Uprava Mladosti potvrdila je dolazak braće Tešić!

Foto: FK Polet Nikinci

Niko u Brezjaku ne može biti zadovoljan rezultatima tokom jesenjeg dela Opštinske lige Loznica (grupa B).

Republika

Sastav Mladosti zimsku pauzu provodi na sedmoj poziciji sa isto toliko osvojenih bodova. Tim iz Prezjaka zabeležio je dva trijumfa, jedan remi i pet poraza. Tek pred odlazak na zimsku pauzu, sa dve vezane pobede "obogađen" je bodovni saldo.

Igrački kadar je za sada "olakšan" odlaskom Aleksandra Živkovića, a ubrzo je stigla i potvrda prva dva zimska pojačanja. Lazar i Predrag Tešić zadužili su opremu kluba iz Brezjaka, i predstavljaće veliki "plus" za drugi deo prvenstva.

Reč je o dva mlada igrača koja su prošla omladinsku školu Loznice, u seniorskoj konkurenciji bili su u Radničkom iz Klubaca, Mladosti iz Brezjaka i 14. Oktobra iz Draginca, gde su proveli prethodnu polusezonu. Tešići se najbolje snalazi na krilnim pozicijama na terenu, ali mogu odgovoriti zadacima i na drugim mestima.

Republika

Foto: FK Mladost Brezjak

Braća Tešić ponovo u Brezjaku

Dolaskom Tešića otvoren je prelazni rok što se tiče pojačanja, u predstojećem periodu uprava će se potruditi da ojača igrački kadar i da se rezultatima na proleće izbori što bolji plasman za kraj sezone.

Sastav Mladosti je na osam jesenjih utakmica mrežu rivala zatresao u sedam situacija, što je dovelo do toga da ekipa ima najslabiji napad u ligi. Po broju primljenih pogodaka klub dosta bolje stoji, sa 17 golmanskih "kapitulacija" nalaze se na petom mestu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading