SLOBODAN U IZBORU NOVE SREDINE: Živković nakon godinu dana napušta tim iz Brezjaka!

Autor:

Sport

08.01.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za novi izazov u karijeri.

SLOBODAN U IZBORU NOVE SREDINE: Živković nakon godinu dana napušta tim iz Brezjaka!

Foto: Privatna arhiva Aleksandra Živkovića

Ove godine došlo je do promene formata takmičenja u okviru Opštinske lige Loznica, sada je ista podeljena na dve grupe (A i B). Sastav iz Brezjaka aktuelnu sezonu započeo je u okviru grupe B.

Republika

Zimsku pauzu sastav Mladosti provodi na sedmoj poziciji na tabeli sa isto toliko osvojenih bodova. Tim iz Brezjaka jako je loše otvorio aktuelnu prvenstvo, vezao je tri poraza, prve bodove osvojio je u petom kolu kada je remizirao sa TE Gučevom na gostovanju (0:0). 

U sedmom i osmom kolu zabeležni su trijumfi, savladana je Sloga iz Korenite na gostovanju rezultatom 3:2, a zatim je identičnim rezultatom pred svojim navijačima ostvarena pobeda protiv Crvene zvezde iz Lešnice. Polusezona završena je porazom na gostovanju Hajduku iz Ribarice (3:0).

Što se tiče igračkog kadra i aktuelnog zimskog prelaznog roka, za sada je stigla potvrda samo jednog odlaska iz kluba. Aleksandar Živković (29) protekle jeseni nosio je opremu tima iz Brezjaka, ali je sada dobio čiste papire i slobodan je u izboru nove sredine. 

Protekle jeseni Živković se pet puta našao na terenu, reč je o fudbaleru koji može da pokrije gotovo celu levu stranu, što na bekovskoj, što na krilnoj poziciji. U dosadašnjoj karijeri pored opere Mladosti, nosio je i dres Hajduka iz Ribarice pet i po godina i DB Junajteda četiri sezone.

Očekuju se u predstojećem periodu novosti po pitanju pojačanja u Brezjaku, a svakako i da će Živković uskoro sigurno naći sredinu u kojoj će nastupati tokom prolećnog dela prvenstva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading