"BOMBA NA CERIKU": Šta zna Srpska liga šta je ljubav prema svom selu?!

Autor:

Sport

08.01.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon nekoliko pokušaja, sada je i zvanično!

"BOMBA NA CERIKU": Šta zna Srpska liga šta je ljubav prema svom selu?!

Foto: Privatna arhiva Stefana Mićića

Prvi novajlija

Vratio se tim iz Mačvanskog Pričinovića prošle sezone u međuopštinski rang takmičenja, i uspeo je da se izbori za igranje istog i u aktuelnom prvenstvu.

Republika

Polusezona Međuopštinske lige Mačva je završena, sastav Zadrugara "zimuje" na deobi treće pozicije sa učinkom od sedam trijumfa, dva remija i četiri poraza. Bodovni saldo na koti 23 trenutno je dovoljan za zaostatak za liderom od 10 bodova, gužva u TOP 5 je velika, pa će se na proleće svaki bod meriti duplo.

Uprava kluba pre par dana potvrdila je zvanično dolazak prvog novajlije, reč je o Stefanu Mićiću (27) koji se nakon šest meseci provedenih u Sremu (Sremski Mihaljevci) odlučio za promenu sredine, i na proleće će nositi opremu Zadrugara. 

Iz kluba su povodom dolaska Mićića poručili:

- Posle više pokušaja da se ovaj momak vrati u svoje selo gde i jeste najlepše, uprava kluba je ovaj put uspela da realizuje transfer i na obostrano zadovoljstvo postignut je dogovor. Stefan ima iskustva igranja dosta viših rangova od aktuelnog, i nema sumnje da će svojim iskustvom biti veliko pojačanje za naš klub. 

Prvi zimski novajlija Zadrugara je u dosadašnjoj karijeri bio član mnogih klubova, između ostalog nosio je dres Karađorđa (Mišar), Lipolista, Slobode (Donji Tovarnik), Jedinstva (Vladimirici), Mačve iz Bogatića, Hajduk Stanka, Radničkog (Sremska Mitrovica) i Mačve iz Šapca. 

Dolazak igrača koji je nastupao između ostalog i u Srpskoj ligi sigurno će dosta značiti Zadrugaru, reč je o momku iz sela koji je pre svega drugar sa svima, i njegov dolazak je obradovao mnoge.

BONUS VIDEO: 


 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading