PRIVUKAO JE PAŽNJU MNOGIH, ALI JE IZABRAO CRNO-BELE: Sa pozicije krilnog napadača učestvovao je u 19 klupskih golova!

Autor:

Sport

08.01.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za veliki korak u karijeri mladog i talentovanog fudbalera!

PRIVUKAO JE PAŽNJU MNOGIH, ALI JE IZABRAO CRNO-BELE: Sa pozicije krilnog napadača učestvovao je u 19 klupskih golova!

Foto: Lična arhiva Đorđa Miljkovića

Istorijska sezona je iza tima sa Durlana, osvojen je šampionski pehar Zone Centar uz izvanredne brojke u svim kolanama, a u visokom ritmu odigran je i jesenji deo aktuelnog prvenstva.

Republika

Sastav Sinđelića zimuje na petom mestu sa 26 osvojenih bodova, aktuelni jesenji vicešampion ima četiri boda više. Crno-beli sa Durlana su zabeležili osam trijumfa, dva remija i pet poraza, što je sasvim solidan rezultat za novajliju u aktuelnoj takmičarskoj godini.

Prvi novajlija u igračkom kadru promovisan je sinoć, reč je o mladom i veoma perspektivnom fudbaleru, Đorđu Miljkoviću (19). Već neko vreme čelni ljudi Sinđelića prate igre sada već njihovog igrača, proteklih godinu i po dana Đorđe je branio boje Jedinstva iz Gornjeg Matejevca. 

Miljković je prve fudbalske korake napravio u redovima Niške Banje, kasnije je branio boje Reala iz Niša sa kojim je nastupao u Kadetskoj ligi Srbije, nakon toga je bio član Jedinstva (GM), Jasenovika i Kneza, odakle je po drugi put stigao u Gornji Matejevac leta 2022. godine.

Republika

Foto: Lična arhiva Đorđa Miljkovića

Miljković na promociji

Kontaktirali smo Đorđa, koji je za naš portal izneo utiske povodom transfera:

- Iza mene je jako uspešna polusezona, ekipa Jedinstva mi je "legla" na pravi način, što se vidi i po mom učinku na terenu. Sada je vreme za novi izazov, ovo je za mene iskorak u karijeri i nadam se da ću opravdati očekivanja ljudi. Pružiću svoj maksimum i jedva čekam da počne drugi deo prvenstva. 

Protekle jeseni ovaj mladi i veoma talentovani krilni fudbaler bio je redovan član postave Jedinstva u okviru Zone Centar, gde je ekipa nakon jesenjeg dela prvenstva pozicionirana na visoko drugo mesto na tabeli. Miljković se čak 11 puta upisao u listu strelaca ove sezone, dok je osam puta dodao ključan pas saigraču za postizanje pogotka. 

Dolaskom Miljkovića ekipa Sinđelića je dobila mladog, veoma talentovanog i već može se reći iskusnog fudbalera u seniorskom fudbalu. Partijama protekle jeseni u zonskom rangu pokazao je da je vreme za iskorak, i po mnogima je odlazak na Durlan jako dobar potez.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading