NOVI-STARI IGRAČ U NOVOM SELU: Tanasković se vraća "svojoj kući" nakon fudbalskog usavršavanja u višem rangu!

Autor:

Sport

07.01.2024

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler spreman da se dokaže u seniorskom fudbalu.

NOVI-STARI IGRAČ U NOVOM SELU: Tanasković se vraća "svojoj kući" nakon fudbalskog usavršavanja u višem rangu!

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Prošlogodišnji sedmoplasirani tim Raške okružne lige ove sezone igra u promenjivoj formi, i nakon jesenjeg dela nalazi se na sredini tabele.

Republika

Omladinac sa učinkom od pet trijumfa, dva remija i šest poraza "zimuje" na osmoj poziciji na tabeli sa 22 osvojena boda. Tim iz Novog Sela nije uspevao da zabeleži pozitivne rezultate u kontinuitetu, i to je dovelo do nešto slabijeg plasmana.

Čelni ljudi kluba od kraja jesenjeg dela prvenstva vredno rade na jačanju igračkog kadra, prelazni rok započeli su dovođenjem dugogodišnje želje svih u Novom Selu, Stefan Pantelić je zadužio opremu Omladinca. Drugo zimsko pojačanje bio je Boban Atanasković, a sada je došlo vreme za promociju i trećeg novajlije. 

Stefan Tanasković (20), dete Omladinca nakon dve i po godine vraća se u plavo-beli dres. Reč je o fudbaleru koji je najmlađih dana bio član kluba iz Novog Sela, član je generacije 2003. koja je iznedrila odlične igrače, i pre svega momke. Tanasković je za svoj sada već stari-novi tim debitova kao osamnaestogodišnjak, tada u zonskom rangu takmičenja, imao je odličnu polusezonu sa 10 nastupa, što je dovelo do ponuda iz viših liga.

Republika

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Tanasković treći novajlija

Treće zimsko pojačanje Omladinca je nakon Novog Sela otišao u Real (Podunavci), gde je u Srpskoj ligi Zapad odigrao 17 utakmica, ali je u potrazi za većom minutažom otišao u Nparedak (Gračac), gde je postao jedan od najstandardnijih fudbalera u njihovim redovima. 

Iako je tokom perioda u Novom Selu bio dobro poznat po odličnim potezima za veznog igrača, u prethodnom periodu najviše je vremena provodio na poziciji levog beka. Njegovim povratkom napravljen je još jedan odličan potez pre svega sportskog direktora Milenkovića, koji je pokazao da je spreman da vrati svu "decu" u opremu Omladinca, i da želi da klub ispiše nove stranice istorije. 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading