NA MLAĐIMA SVET OSTAJE: Odličan potez uprave za nastavak šampionata!

Autor:

Sport

07.01.2024

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talenat je neosporan.

NA MLAĐIMA SVET OSTAJE: Odličan potez uprave za nastavak šampionata!

Foto: FK Milicionar Bogatić

Na mlađima sveta ostaje

Sastav Milicionara više od jedne decenije takmiči se u okviru Međuopštinske lige Mačva, gde u poslednje vreme uglavnom sezonu završava u gornjem delu tabele.

Republika

Ove zime tim iz Bogatića sa učinkom od sedam trijumfa, jednog remija i pet poraza drži šestu poziciju na tabeli. Bodovni saldo na koti 22 trenutno je dovoljan za dva boda zaostatka u odnosu na jesenjeg vicešampiona, dok je lider udaljen već na velikih 11.

Igrao je sastav Milicionara uvek na gol više tokom protekle polusezone, na 13 utakmica mrežu rivala tresli su u 28 situacija. Igrao je u promenjivoj formi, ali je u velikoj dobrom plasmanu doprinela serija od pet vezanih trijumfa. Što se tiče prelaznog roka, stigla je potvrda tri zimska pojačanja, i sva tri su iz istog kluba.

Nikola Janković, Predrag Vujinović i Dejan Ignjatović napustili su redove Duška iz Klenja i pojačali ekipu bogatinskog Milicionara. Reč je o fudbalerima koji pokrivaju više pozicija u napadu i veoma su mladi i spremni za dokazivanje. Janković je 2002. godište, Vujinović ima 18 godina, dok je Ignjatović godinu dana mlađi.

Vujinović i Ignjatović protekle jeseni nisu bili u konkurenciju za tim u redovima Duška, dok je Janković (najstariji među njima), bio redovan na terenu, i pružao je solidne partije. Sastav iz Klenja zimsku pauzu u okružnom rangu takmičenja provodi na 12. poziciji sa 19 osvojenih bodova.

Ekipa Miliconara je jesenji deo završila sa dva poraza od timova sa sredine tabele, što je po mnogima predstavljalo i određeno iznenađenje, da je u tim utakmicama nastavljen niz trijumfa, sada bi se tim nalazio tik iza jesenjeg prvaka, sa samo tri boda zaostatka.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading