TALENTOVANI MLADI FUDBALER SE PRIDRUŽIO SAIGRAČIMA: Ljubinković stiže iz redova prvoligaša!

Autor:

Sport

07.01.2024

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se jačanje igračkog kadra.

TALENTOVANI MLADI FUDBALER SE PRIDRUŽIO SAIGRAČIMA: Ljubinković stiže iz redova prvoligaša!

Foto: FK Jadran Golubinci

Ušao je sastav Jadrana u Vojvođansku ligu Jug, i odlično se snašao u svojoj povratničkoj sezoni. Ekipa zimsku pauzu provodi na sredini tabele (osma pozicija), ali je situacija u ligi takva da će se svaki bod na proleće "meriti" dva puta.

Republika

Rastojanje između četvrte i desete pozicije je samo četiri boda, veliki broj timova deli samo jedan trijumf od gornjem dela tabele, što znači da će tokom drugog dela prvenstva svaki bod biti zlata vredan. U Golubincima su odradili analizu raspoloživog igračkog kadra, nakon čega se krenulo sa jačanjem istog.

Pre par dana potvrđen je dolazak mladog Milana Komnenovića, koji se vraća u opremu Jadrana, gde je i ponikao, nakon godinu dana provedenih u dresu Jedinstva iz Stare Pazove. 

Sredinom aktuelne nedelje stigla je potvrda drugog zimskog pojačanja, Uroš Ljubinković (18) u narednom periodu nosiće boje Jadrana. Reč je o fudbaleru koji je protekle dve ipo godine bio član Inđije, dok je prve fudbalske korake napravio u Jedinstvu iz Stare Pazove. 

Republika

Foto: FK Jadran Golubinci

Ljubenković drugi novajlija

Najnovije pojačanje Jadrana je protekle jeseni odigralo svih 18 mečeva u okviru Omladinske lige Vojvodine, sa svojim sada već bivšim sairačima Ljubenković je ekipu Inđije pozicinoirao na petu poziciju na tabeli. 

Dolaskom drugog novajlije jasan je plan uprave, mladi i talentovani fudbaleri, željni dokazivanja i redovnih minuta su ove sezone u fokusu u Golubincima. Tokom proteklih šest meseci forma je bila promenjiva i to je nešto na čemu će se raditi u pripremnom periodu za drugi deo prvenstva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading