UPRAVA VREDNO RADI: Treće pojačanje je stiglo - Mijović se vraća u dobro poznatu sredinu!

Autor:

Sport

07.01.2024

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovo iskustvo i kvalitet ne treba dovoditi u pitanje.

UPRAVA VREDNO RADI: Treće pojačanje je stiglo - Mijović se vraća u dobro poznatu sredinu!

Foto: FK Moravac 2015 Krušar

Epizoda u zonskom rangu je trajala samo jednu sezonu, prošle sezone u okružnom rangu je ostvaren plasman na četvrto mesto, ali je sada situacija dosta drugačija.

Republika

Tokom dosadašnjem perioda zimske pauze dosta novih lica je stiglo u klub na svim nivoima, za novog-starog trenera izabran je Života Radivojević. Što se tiče novajlija u igračkom kadru, Aleksandar Zafirović (19) je stigao it Vinorače, za njim je ruku čelnim ljudima kluba pružio i mladi i talentovani defanzivac Andrija Đorđević.

Treće zimsko pojačanje Moravca je Ranko Mijović (30). Reč je o iskusnom čuvaru mreže koji startuje drugu epizodu u Krušaru, i ova sredina mu je dobro poznata jer je već proveo jednu polusezonu u njihovoj opremi. 

Ranko je protekle dve i po godine proveo u opremi Partizana iz Glogovca, trenutno jesenjeg šampiona Međuopštinske lige Sever. Mijović je protekle polusezone bio redovan na golu, i jedan je od zaslužnijih što je tim pored liderske pozicije stigao i do zvanja treće najbolje odbrane u ligi.

Republika

Foto: FK Moravac 2015 Krušar

Mijović se vratio u Krušar

Nova "jedinica" Moravca je u karijeri bila na golu Partizana iz Majura i Glogovca, Dragocveta i Trnave iz Jagodine, dok će sada započeti svoju drugu epizodu u Krušaru. 

Na nedavno održanom sastanku uprave donete su vrlo bitne odluke za dalje postojanje kluba, uprava je u dogovoru sa trenerom Radivojevićem isplanirala zimski prelazni rok, i ovih dana se očekuje još novih lica u igračkom kadru. Početak zimskih priprema zakazan je za 4. februar, kada će se igrači prvi put okupiti. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading