OVAKO SE OTVARA PRELAZNI ROK: Pojačanjem iz Srpske lige klub je načinio veliki korak ka plasmanu u viši rang!

Autor:

Sport

06.01.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktorski transfer!

OVAKO SE OTVARA PRELAZNI ROK: Pojačanjem iz Srpske lige klub je načinio veliki korak ka plasmanu u viši rang!

Foto: Facebook.com

Tim iz Prve Kutine istakao je ove takmičarske godine kandidaturu za najviši plasman u okviru Prve niške lige, a rezultatima tokom jeseni je to i potvrdio.

Republika

Sastav Planinca zimsku pauzu provodi na drugoj poziciji na tabeli, učinak od 11 trijumfa, uz po jedan remi i poraz bio je dovoljan za zaostatak za liderom u iznosu od samo jednog boda. Oba "kiksa" zabeležena su na gostovanjima, remi je zabeležen sa jesenjim prvakom (4:4), dok je tim ostao bez bodova protiv ekipe Stevan Nešticki (3:2).

Pre novogodišnjih praznika predsednik Planinca, Nikola Petrović za naš portal analizirao je jesenji deo prvenstva, i tada je napomenuo da se na proleće očekuje da tim pokaže svoj pun potencijal i da se izbori plasman u Zonu Centar. 

Pre par dana obelodanjen je prvi zimski transfer, i to kakav. Nikola Ristić (24), sada već malo iskusniji i veoma talentovan fudbaler, odlučio je da nakon periodu u Sinđeliću iz Niša, zaduži opremu Planinca.

Republika

Foto: FK Planinac 1933

Saradnja je dogovorena

Ristić je protekle četiri i po godine bio član "Sinđe", protekle jeseni bio je redovan na srpskoligaškim terenima. U mlađim kategorijama branio je boje Deliskog Visa, Palilulca, Radničkog iz Niša, kasnije je preko TSK-a iz Temerina stigao do aktuelnog petoplasiranog tima Srpske lige Istok. Pored travnatih podloga, Nikola se može videti i na parketu gde nastupa za KMF Kalču.

Dolaskom Ristića uprava je već odličan i jako kvalitetan igrački kadar za trenutni rang takmičenja dodatno ojačala. Zimski prelazni rok zvanično još nije počeo, a klub je po nekim saznanjima već odradio dobar deo posla, i sada je samo preostalo da se novajlije zvanično predstave.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Konstatacija

06.01.2024 20:03

Ljudi,pisete o petoligasu iz gradske lige i to vec par puta...da vas mozda neko ne placa za to ili ste pristrasni? Koga zanima ko je dosao ili otisao u petoligasa?