RASTANAK NAKON GODINU DANA: Iskusni krilni napadač se ponovo otisnuo u pečalbu - ovoga puta sledi selidba na jug!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.01.2024

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi odlazak preko granice.

RASTANAK NAKON GODINU DANA: Iskusni krilni napadač se ponovo otisnuo u pečalbu - ovoga puta sledi selidba na jug!

Foto: FK Berane

Fudbaleri Budućnosti Krušik 2014 iz Valjeva prvi deo šampionata u okviru Srpske lige Zapad okončal isu na petoj poziciji što se može smatrati uspehom.

 

Valjevci su tokom 15 prvenstvenih mečeva zabeležili skor od pet pobeda, osam remija i dva poraza, a kako su nam pre par meseci iz kluba istakli, aktuelna sezona bi trebala da predstavlja postavljanj temelja za ono što se očekuje u narednim, kada se svi na stadionu "Park pećina" nadaju da se može napasti i plasman u viši rang, Prvu ligu Srbije.

Nedavno je obelodanjeno da će okosnica tima iz prethodne polusezone ostati na okupu, ali i da je prvo pojačanje u klub stiglo u liku levog beka Dejana Ristića, ali sada stižu i informacije i o prvom izlaznom transferu.

Naime, redove Valjevaca napustio je krilni napadač Vasilije Martinović koji će nakon godinu dana provedenih u Valjevu, karijeru nastaviti u Crnoj Gori u redovima ekipe Berana koja je jesen okočala na poslednjoj poziciji Druge crnogorske lige.

Foto: FK Budućnost Krušik 2014 Valjevo

Vasilije Martinović iz Valjeva u crnogorski fudbal

 

- Vasilije Martinović:

Datum rođenja: 2. april 1996. godine

Mesto rođenja: Nova Varoš

Pozicija u timu: krilni napadač

Igračka karijera: Sloboda U-19 (Užice), Jedinstvo Putevi (Užice), Tabane (Jagodina), Breclav (Češka Republika), 1. HFK Olomuc (Češka Republika), Sloga (Požega), Sloga 33 (Petrovac na Mlavi), GFK Dubočica (Leskovac), Mladi radnik 1926 (Požarevac), Budućnost Krušik  2014 (Valjevo)

Kada je reč o nastavku takmičarske sezone u okviru zapadne grupe srpskoligaškog karavana, ekipa Budućnosti Krušik 2014 iz Valjeva u prolećnoj premijeri gostuje u Požarevcu ekipi Mladog adnika 1926.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading