KOD KUĆE JE NAJLEPŠE: Crveno-beli jačaju i stručni štab - mladi trener se vraća na mesto uspeha!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.01.2024

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poziv kluba iz rodnog mesta se ne odbija.

KOD KUĆE JE NAJLEPŠE: Crveno-beli jačaju i stručni štab - mladi trener se vraća na mesto uspeha!

Foto: OFK Kikinda

Fudbaleri OFK Kikinde jesenji deo šampionata u okviru Srpske lige Vojvodina okončali su na trećoj poziciji sa šest bodova zaostatka u odnosu na lidera GFK Sloven iz Rume i svakako će crveno-beli tokom predstojećeg proleća pokušati da se umešaju u borbu za sam vrh tabele.

 

Crveno-beli su ostvarili skor od osam pobeda, tri remija i četiri poraza i s obzirom da su prethodne sezone bili učesnici nižeg stepena takmičenja, istočne grupe vojvođanskog fudbala, navedeno ostvarenje se mora smatrati uspehom.

Tokom zime klupsko rukovodstvo je ozbiljno pristupilo jačanju igračkog kadra, a istovremeno se velika pažnja poklanja i stručnom radu.

U tom cilju, novi/stari član stručnog štaba OFK Kikinde postao je Vladimir Kitanović rođeni Kikinđanin kojem je klub dobro poznat.

Tim povodom kikindski crveno-beli su se javnosti obratili saopštenjem:

- U zimskoj pauzi, osim pojačanja u igračkom kadru, osnažujemo i naš stručni štab. U klub nam se vraća Vladimir Kitanović, koji će od ove godine biti u ulozi pomoćnog trenera seniorske selekcije, a takođe i koordinator mlađih kategorija. Ove dve funkcije su novina u našem trenerskom kolektivu i očekujemo napredak u radu sa prvim timom, kao i bolji monitoring i sistematičniji rad kada je u pitanju škola fudbala OFK Kikinde.

Foto: OFK Kikinda

Novo, staro lice u Kikindi - Vladimir Kitanović

 

- Vladimir Kitanović:

Datum rođenja: 2. avgust 1983. godine

Mesto rođenja: Kikinda

Trenerska karijera: OFK Kikinda (Kikinda), OFK Kikinda (Kikinda)-mlađe kategorije, Kozara (Banatsko Veliko Selo)

Treba podsetiti da je Kitanović samostalno vodio OFK Kikindu dok je bila u četvrtom rangu srpskog klupskog fudbala, a predvodio je i pionire crveno-belih. Prethodnih šest meseci je radio kao šef stručnog štaba Kozare iz Banatskog Velikog Sela sa kojom je tokom jeseni u okviru Vojvođasnke lige IStok zauzeo treću poziciju.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, Kikinđani će u prolećnoj premijeri gostovati u Novim Banovcima ekipi Omladinca i biće to susret koji će u mnogome odrediti dalju borbu za vrh tabele.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading