JESENJI VICEŠAMPION JAČA SVOJE REDOVE: Supertalentovani defanzivac je stigao - nakon crveno-belog, oblači dres plavo-belih boja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.01.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojačanje za viši rang je parafiralo ugovor.

JESENJI VICEŠAMPION JAČA SVOJE REDOVE: Supertalentovani defanzivac je stigao - nakon crveno-belog, oblači dres plavo-belih boja!

Foto: FK Sloboda Donji Tovarnik

Tokom prethodne takmičarske 2022/23 godine, fudbaleri Slobode iz Donjeg Tovarnika nisu uspeli da stignu do plasmana u srpskoligaško društvo, ali ostvarenja u jesenjem delu sezone pokazuju da će propušteno u prethodnoj, biti nadoknađeno u aktuelnoj godini.

 

Prvi deo šampionata u okviru Vojvođanske lige Jug, plavo-bel isu okončali na vicešampionskoj poziciji sa bodom manje u odnosu na Hajduk iz Divoša i u predstojećim mesecima predstoji im borba za direktan plasman u Srpsku ligu Vojvodina.

Kako bi navedeno i ostvarili, klub je već angažovao trojicu igrača. Dres plavo-bele boje već su zadužili Nikola Kokir, Dejan Živković i Dragoslav Sremčević, a klub je na Badnji dan obavestio sportsku javnost da je stavljen i četvrti paraf na ugovor u zimskoj transfer pijaci.

Novi član Slobode postao je Kristijan Antonić.

Reč je o mladom osamnaestogodišnjem defanzivnom veznom fudbaleru koji su Donji Tovarnik stiže iz beogradskog Sinđelića, a koji je tokom dosadašnje karijere nosio opremu Loznice, OFK Beograda i Internacionala.

Foto: FK Sloboda Donji Tovarnik

U Donjem Tovarniku će tek biti razloga za slavlje

 

Od mladog fudbalera će se svakako mnogo očekivati, a priliku za debi u dresu novog kluba imaće u prolećnoj premijeri kada će Sloboda na svom stadionu dočekati ekipu Mladosti iz Bačkog Jarka.

Biće to lepa prilika da se domaćin revanšira nekadašnjem članu elite za startni poraz, s obzirom da je ekipa sa stadiona "Livadica" u prvom kolu novog šampionata slavila rezultatom 2:0 nanavši ekipi iz Donjeg Tovarnika prvi i jedini jesenji neuspeh.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading