OČEKUJE SE BERIĆETNO PROLEĆE: Provereni bek je stigao u opremu bivšeg superligaša!

Autor:

Sport

06.01.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez sumnje će u drugom delu prvenstva biti jak rival svim timovima u ligi.

OČEKUJE SE BERIĆETNO PROLEĆE: Provereni bek je stigao u opremu bivšeg superligaša!

Foto: FK Sremčica

Četvrti novajlija

Ekipa iz Pećinaca ove zime radi odličan posao po pitanju transfera, i sada je već gotovo sigurno, da ukoliko igrači "kliknu" Donji Srem će na proleće biti zasigurno tvrd orah svim rivalima.

Republika

Zimsku pauzu Donji Srem provodi na deobi osme pozicije sa 20 osvojenih bodova, četvrtoplasirani tim na tabeli ima samo tri boda više, što znači da nas očekuje jako zanimljiv nastavak prvenstva. 

U dosadašnjem transfer periodu opremu bivšeg superligaša zadužili su Luka Đokić (BASK TEK), Marko Labović (Dunav Stari Banovci) i Mihajlo Đorđević (OFK Budućnost Dudovica). Ovih dana stigla je potvrda i četvrtog novajlije, koji je stigao u ekipu Donjeg Srema. 

Vuk Subašić (24) nakon šest meseci provedenih u redovima Sremčice odlučio se za promenu sredine, i u prolećnom delu prvenstva nastupaće u opremi Donjeg Srema. Subašić je protekle jeseni nastupao u okviru Prve beogradske lige, ali je u karijeri uglavnom bio na terenima zonskog ranga takmičenja.

Reč je o igraču koji se najbolje snalazi na poziciji desnog beka, pre Sremčice nastupao je za Balkan Mirijevo, OFK Žarkovo, GSP Polet Dorćol, Milutinac i Zemun, dok je prve fudbalske korake napravio u dresu Lokomotive.

Već sada je jasno da će Donji Srem na proleće imati dosta jači sastav u odnosu na prvi deo sezone, situacija na tabeli je takva da se veliki broj timova nalazi u malom bodovnom razmaku. Svaki bod na proleće iz tog razloga "vredeće duplo". Do početka priprema se očekuje da ekipa iz Pećinaca završi sklapanje igračkog kadra.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading