"DOŠAO, VIDEO I POBEDIO": Poneo je epitet najboljeg asistenta ekipe i veznog igrača lige - sada je vreme za novi izazov u karijeri!

Autor:

Sport

07.01.2024

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sam igrač je potvrdio da menja dres.

"DOŠAO, VIDEO I POBEDIO": Poneo je epitet najboljeg asistenta ekipe i veznog igrača lige - sada je vreme za novi izazov u karijeri!

Foto: Privatna arhiva Igora Pantića

Potvrđen je odlazak

Već sedam godina u Požarevcu se igra Srpska liga Zapad, i po dosadašnjim rezultatima članstvo Mladog Radnika 1926 se neće menjati, bar ne ove sezone.

Republika

Zimsku pauzu Mladi Radnik provodi na desetoj poziciji sa 17 osvojenih bodova, učinak od četiri trijumfa, pet remija i šest poraza ove zime bio je dovoljan za plasman u donji deo tabele, ali se na proleće očekuje da se tim digne ka sredini.

Po pitanju transfera za sada informacija iz kluba nema, ali se očekuje da uprava odmah nakon zvaničnog početka zimske pijace krene sa objavama po pitanju promena u igračkog kadru. Za sada je samo jedan fudbaler odlučio da je vreme za promenu sredine, i to je zvanično potvrdio i na svojim društvenim mrežama.

Igor Pantić (26) nakon šest meseci provedenih u Mladom Radniku odlučio je da vreme za promenu sredine, reč je o fudbaleru koji pokriva više pozicija u veznom redu. Pantić je tom prilikom svom sada već bivšem klubu poručio:

- Bilo mi je zadovoljstvo biti kapiten grada u kome sam rođen i debitovao za prvi tim. Svim ljudima u klubu želim sve najbolje. Ovo je mesto na kojem sam izabran za najboljeg veznog fudbalera lige i za najboljeg asistenta ekipe, ali je sada došlo vreme za nove izazove. U pregovorima sam sa par klubova, ali i dalje nisam doneo zvaničnu odluku po pitanju dalje karijere. 

U dosadašnjoj karijeri Pantić je branio boje Loznice, Radničkog iz Sremske MItrovice, Timoka iz Zaječara, Svilajnca, Bačke, Šumadije, Smedereva, Rudara.. Sigurno je da je partijama protekle jeseni privukao pažnju velikog broja klubova, i da već sada na stolu ima veliki broj ponuda.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading